2777
2789
عنوان

به گربه ام غذا چی بدم

19097 بازدید | 126 پست

سلام بچها امروز یه گربه خریدم تازه الان آورذنش غذا بهش چی بدم تا فردا برم واسش غذای مخصوص بخرم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
گوشت مرغ ..سوسیس

همینجوری خام بدم یا آب پز کنم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برا گربم بال و گردن و کلا دور ریز مرغ میخریدم فریز میکردم سنگدون و پای مرغ هم گاهی میگرفتم سعی کن این چیزا رو خام بدی بهش پختنی خوب نیس براشون

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

برعکس گفتین اتفاقا میگن خام خوب نیست باید بپزین

نه بابا غریزه گربه به خام خواریه مثلا من فقط پای مرغ رو آبپز میکردم براش چون سفت بود نمیتونست بخوره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه بابا غریزه گربه به خام خواریه مثلا من فقط پای مرغ رو آبپز میکردم براش چون سفت بود نمیتونست بخوره

انگار یکم ازم میترسه😐 چه جوری باعاش برخورد کنم نترسه فکر میکنم احساس امنیت نمیکنه اونی ک ازش گرفتیم گفت تا دوسه روز خوب میشه

سلام سنا جون ،عکسشو بزار ببینیمش

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
انگار یکم ازم میترسه😐 چه جوری باعاش برخورد کنم نترسه فکر میکنم احساس امنیت نمیکنه اونی ک ازش گرفتیم ...

سلام سنا جون

خیلی خیلی واست خوشحالم ک دوباره با آقا فرشاد اوکی شدید 

دلم روشنه شک نکن میرسید ب هم❤️😍😍

سلام سنا جون ،عکسشو بزار ببینیمش

سلام قشنگم فعلا باهامون گرم‌نمیگیره رفته پشت کمد قایم شده😂

فردا میفرستم واست