2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعا کنجکاوم چون این اسنپیا تا سوار میشی شروع میکنم غر زدن و ناشکری بهشون هم میگی خب انجام نده ...

میخوان بیشتر پول بدی 😁

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 
منم واقعا کنجکاوم چون این اسنپیا تا سوار میشی شروع میکنم غر زدن و ناشکری بهشون هم میگی خب انجام نده ...

کار کجا بود؟

شوهر من با فوق لیسانس داره از سر ناچاری کار میکنه

حتی کارگری ام دیگه درست درمون کار نیس و گرنه گچکاری ام بلده

توروخدا باهاشون درست برخورد کنید

شوهرم و امثالِ اون غرورشون زیر پاگذاشتن با این همه تحصیلات اومدن اسنپ

یوقتایی تعریف میکنه خیلی بد برخورد میکنن مسافرا🫤🤦🏻‍♀️

خب بعضیا از سرناچاری کار میکنن

خب باشه کار کنن چرا غر میزنن 

ما هم میلیاردر نیستیم یا پول مفت خب جیبمون نیس ما هم برا هر هزارتومان صدبار زحمت میکشیم 

قرار نیس هرکس ناچاره کار کنه بخواد اجاره داشته باشه غر بزنه این یعنی بیشعوری 

هیچکس الان تو این مملکت وضع خوبی نداره

والا من شوهرم امروز اولین روز رفت از ۹ تا ۱۲ 

۲۴۰ تومن کار کرده بود

از ۵ تا الان رفت هنوز نپرسیدم چقدر کار کرده

البته ما تهران نیستیم

دوتا کار ازادم داره فقط اسنپ نیست

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
کار کجا بود؟ شوهر من با فوق لیسانس داره از سر ناچاری کار میکنه حتی کارگری ام دیگه درست درمون کار ن ...

البته ببخشید فضولیه که می پرسم ولی میشه درآمدش ازاسنپ رابگید؟

کار کجا بود؟ شوهر من با فوق لیسانس داره از سر ناچاری کار میکنه حتی کارگری ام دیگه درست درمون کار ن ...

شاید همسر شما واقعا از اون دسته راننده ها نباشن ک من گفتم پست بعدی 

اما اینو هم حساب کنید همه الان تحصیلات دارن بیکار و هر کی هم ب سختی درآمد خودش درمیارع یعنی پس هم سطح میشیم دیگه غر و اذیت نداره شما سوار میکنید میرسونید مقصد مسافر هم همین میخواد 

مسافر هم هست بیشعور نیم ساعت معطل کنه من خودم همیشه حق معطلی پرداخت کردم هیچوقت نداشتم دین  بیفته گردنم

شوهر من فقط بعضی روزا از محل کار تو خونه اسنپ کار میکنه

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

بد نیس چون مسافرم نباشه این مسیرو باید خودش با ماشین بیاد دیگه 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️