2777
2789
عنوان

یه گندی زدم پشیمونم😐

284 بازدید | 7 پست

جاریم دوسال پیش تقریبا پیش مامانم عکس گرفته بود بعد پولشو نداده بود...اون موقع مامانم عکاسی داشت...

بعد همون موقع مامانم به من نگفت تقریبا یکسال بعد گفت منم ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم...گفتم باید بلاخره یا من میگفتی بهش یاداوری کنم یا خودت رودربایسی نمیکردی

امروز یهو پیش مامانم بودم یهو یادم افتاد گفتم فلانی چندتا عکس گرفته بود راستی

اونم دفترشو اورد نشونم داد دوباره بیشتر ناراحت شدم😑گفتم توهم بهش شیرینی یا کیک سفارش بده بگو بعدا حساب میکنم باهات تا جای اون عکسایی که اون به رو خودش نمیاره بشه...

مامانمم سریع میخواست پیام بده یه کیک کوچیک برا تعیین جنسیت بچه تو سفارش بدم بهش😅بعد من اول گفتم اره بعد گفتم نه حالا ولش کن و دیگه پیچوندم اونم دیگه پیام نداد...بعدشم گفت حالا فدای سرتو مهم نیس

ولی کلا میگم کاش دوباره یاد مامانم نمی اوردم بد شد😑😑یه موقع جدی جدی پیام نده😂

دوسال پیش؟؟؟؟؟خوب یادتون مونده     مگه کسی از فامیل پول میگیره برا یه عکسی؟ 😐😐😐😐😐😐 ...

یه عکس نبوده که دوتا عکس سایز a4روشاسی با ۴تا عکس ۱۳در۱۸بوده ...بعدشم مگه تعارف داریم خب اومده اتلیه عکس گرفته باید پولشو بده دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب  به مامان بگو اینکارو نکنه و پیام نده بهتره که این موضوع رو کشش ندید

خودم که اونجا بودم گفتم نده اونم پی شو نگرفت ...بعدا میگم یه وقت نکنه بده  الان استرس اونو گرفتم

یه عکس نبوده که دوتا عکس سایز a4روشاسی با ۴تا عکس ۱۳در۱۸بوده ...بعدشم مگه تعارف داریم خب اومده اتلیه ...

فکر کردم عکس ۳در ۴ بوده.😐😐😐😐چه رویی دارن مردم

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
فکر کردم عکس ۳در ۴ بوده.😐😐😐😐چه رویی دارن مردم

نه بابا ۳در۴ که چیزی نمیشه ...

تازه کلی هم اذیت کرده بوده سره انتخاب طراحی ...خدایی مامانم حق داره ناراحت باشه ولی بخاطر من اصن تا الان به روی جاریم نیاورده