2777
2789
عنوان

بین این خواستگارا کدوم انتخاب میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ساعت گفتن خانوادت ایشون گفتن بخاطر سختگیری خانوادت میام شهرتون واس زتدگی

خب دیگ عزیزم شرایط مالیشم ک خوبه اخلاقشم ک میگی خوبه

مدرک کیلو چند بزار دم کوزه آبشو بخور

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 
اولی دوس دارم انگار نمیتونم تصمیم بگیرم 

اولی خیلی بهتره دومی تنها آپشنی ک داره مدرک ک اونم در صورتی ارزش داره ک فهم و درامد خوب به دنبال داشته باشه ک اولی بدون مدرک اینارو داراست 

پس دومی علنا هیچ برتری نداره

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 
خب دیگ عزیزم شرایط مالیشم ک خوبه اخلاقشم ک میگی خوبه مدرک کیلو چند بزار دم کوزه آبشو بخور

خودش میگه مدرک میخرم  

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
اره دقیقا ایشون سطحش خیلی بالاست از نظر درک شعور 

دیدی گفتم شعور به درس خواندن نیست واقعا همسایمون زنش معلمه شوهرش سوپرمارکت داره خانومه ازلحاظ شعور پایین اما اقا کاملا بافهمو شعوردار تا خریدمومیکنم خدافظی کنم یه جملات ادبی به کارمیبره که ادم کم میاره همسرمم همین برخورد روباهاش دیده میگه واقعا انسان شریفیه 

فکراتوبکن یسریامیگن به پول شوهرنکن ولی دوره دوره ی عاشقی نیس عاشقی۲روزه زندگیه یه عمره 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
اولی خیلی بهتره دومی تنها آپشنی ک داره مدرک ک اونم در صورتی ارزش داره ک فهم و درامد خوب به دنبال داش ...

اولی شرکتش فقط ۲۰تا مهندس داره شرکت خیلی بزرگ فن بیانش خیلی زرنگه 

نمیدونم چرا ایقد درس خوندن برام مهمه  

دیدی گفتم شعور به درس خواندن نیست واقعا همسایمون زنش معلمه شوهرش سوپرمارکت داره خانومه ازلحاظ شعور پ ...

خودمم کاملا موافقم ولی متاسفانه خانوادم بشدت سختگیر بعلاوه سنتی

شاید بخاطر اینکه معتقدم تحصیلات شعور و فرهنگ نمیاره  آدم بیشعور با تحصیلات بالا زیاد دیدم آدم ...

اره بخدا خودمم موافقم منتها خانوادم مخالف و خیلی سنتی ودهن بین هستن اینکارو برآن سخت کرده

اولی خوبه آشنایی دارین و علاقه بهش مورد خوبیه اما همشهری بودن هم خیلی خوبه حیف معلمه چون حقوقش کفاف زندگی متاهلی نمیده اگر قبولشی میشه زندگی کرد باهاش اگر ن ک سخته

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خودمم کاملا موافقم ولی متاسفانه خانوادم بشدت سختگیر بعلاوه سنتی

ببین اخلاقت به کودوم میخوره اول خودت بسنج دیدی اولیه

بگو هرچی میبینم فهمو کمالات این بیشتره ایندم باهاش روشنتره تا اون  باز بیشترصحبت کنید شایدم دومی قسمتت بود ولی تروخدابدونه اشنایی قبل نامزدی رفتوامد درنظر گرفتن خلقوخوش تفاهمات اینارو درنظربگیر هرچی خیره انشاللاه 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!