2777
2789
عنوان

بین این خواستگارا کدوم انتخاب میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 103 پست
از اونجایی که سیکل داره و یه شهر دیگس اولی رو انتخاب نمیکنم دومی هم نمیدونم

دقیقا با همیناش مشکل دارم. وپارتنرم هستن

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من بجای توبودم اولی رو انتخاب میکردم کارمند همیشه نداره اما تجاری هزارالااکبر همیشه پولداره اولی ...

یعنی تحصیلات ی شهر دیگه براتون مهم نیس؟

البته گف واس زندگی میاد شهرمون

اگه اولیو انتخاب کنی مطمئن باش زنِ پولش شدی نه خودش دومی سختی زندگی بیشتری داره ولی قابل احترام تره ...

پاتنرم هستش اولی خب پول خیلی مهمه ودوسشم دارم ولی بخاطر مدرکش دو دلم 

خب آدم تحصیل میکنه ک اولا شغل خوب و درآمد خوب داشته باشه که اولی داره بعدا اینکه دید باز و روشن داشت ...

دوتاش خوبن ..

پاتنرم هستش اولی خب پول خیلی مهمه ودوسشم دارم ولی بخاطر مدرکش دو دلم 

پول خیلی مهمه همم دوسش دارن

ولی اگه بهترین چیزی که در خواستگار اولیت میبینی پوله تبریک میگم بهت برده خوبی برای پول هستی

معذرت میخام بخاطر حرفم😐

یعنی تحصیلات ی شهر دیگه براتون مهم نیس؟ البته گف واس زندگی میاد شهرمون

اگرقراباشه بیاد شهرخودت که عالیه والا تحصیل کرده ها اسمشون تحصیل کردس ایناکه بازارین خیلی فهمو کمالات بیشتری دارن تجربه به خیلیا اثبات کرده 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
در کل معیارهای خوبی رو ملاک قرار ندادی. باید ببینی از نظر عقلی و شخصیت کدوم بهتره. مدرک و پول فعلا چ ...

از نظر عقلی شخصیت دوتاشون اوکی هستن

در کل معیارهای خوبی رو ملاک قرار ندادی. باید ببینی از نظر عقلی و شخصیت کدوم بهتره. مدرک و پول فعلا چ ...

خودمم نمیدونم چی درسته چی غلط

4 کلام صحبت بکن باهاشون یه حسی بهم میگه بچه درس خونی اگه اینطوره احتمال داره با کسی که سیکل داره حرف ...

اره خیلی تحصیلات برام مهمه الانم میخوام ادامه تحصیل بدم ولی میگم اون سیکل باشه چکار کنم سختمه

خیلی شهرشون دور؟ خانوادش آدنای خوبین از این نظر تحقیق کن اگر اوکی بود اولی کیس خوبیه

۵ساعت گفتن خانوادت ایشون گفتن بخاطر سختگیری خانوادت میام شهرتون واس زتدگی

درسته پولم ت زندگی مهمه نباشه زندگی سخت میشه ولی ت بیشتر بخاطر تحصیلات و پول خونش ازدواج میکنی ،&nbs ...

اولی پارتنرمه راستش اگ بخوام با کسی باشم کل شرایطشو در نظر میگیرم حتی اگ کسیو دوس داشته باشم معیارام نداشته باشه سعی میکنم ادامه ندم میخوام منطقی تصمیم بگیرم

چون خیلی ها هستن عاشق همن ولی بخاطر شرایط اقتصادی و...قطعا ب مشکل میخورن اصلا نمیتونن تفریح کن ن..وو

اگر از نظر اخلاقی اوکی هستن اونی که پول بیشتری داره. ولی خب از خانواده و شهر خودت جدا میشی برای همیش ...

ایشون گفتن بخاطر سختگیری خانوادت میام شهرتون واینکه از شهرمون خونه خریده

برا من شخصیت و ایمان طرف و خانوادش خیلی مهمه اکه این و دارن اولی ولی فک نکنم هردو در یک سطح باشن از ...

از نظر اخلاق در یک سطح نیست ولی چطور بگم در یک حدن

واینکه اولی دوس داره لباس کوتاه مثلا بپوشم ولی دومی ن