2777
2789
عنوان

بین این خواستگارا کدوم انتخاب میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 103 پست

درسته پولم ت زندگی مهمه نباشه زندگی سخت میشه ولی ت بیشتر بخاطر تحصیلات و پول خونش ازدواج میکنی ، 

بعداا واست سخت میشع

من قصرم داشته باشه واسم مهم نیس خود پسرم ب دلم بشینه

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
هر دوتاش از نظر اخلاقی اوکی هستن خواستم از این نظر بسنجم چون تحصیلات برام مهمه واینکه از ی شهر دیگه ...

اگر از نظر اخلاقی اوکی هستن اونی که پول بیشتری داره. ولی خب از خانواده و شهر خودت جدا میشی برای همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فکر کن دوتاش اینو دارن اولی بخاطر تحصیلاتش و شهر دیگه دو دلم از طرفی میگم این یکی از نظر مالی او ...

برا من شخصیت و ایمان طرف و خانوادش خیلی مهمه اکه این و دارن اولی ولی فک نکنم هردو در یک سطح باشن از نظر اخلاق

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

اخلاق و قیافش باید به دلت بشینه خب! 

دوتاش خوبه ولی پول اولی میبنم و تحصیلاتش پایینه اولیم میگم شغل دولتی همشریم هست نمیدونم کدوم درسته انتخاب کنم

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
دلیلش اینه. یک شغل خوب فرهنگی فقید هستشو مطعمن ولی اولی فقط ملک داره مدرک هم سیکل هستش پول املاک پدر ...

دقیقا نظر خودمم همینه

اولی رو تحقیق کنید زمان آشنایی بذارین مشاوره قبل عقد برین اگه اوکی بود خب شرایطش خیلی بهتره الانم د ...

اولی پارتنرم هستش دومی خواستگار

بستگی به اخلاقم داره و اینکه خانواده هاشون چطورن و اینکه شما آدم شهر دیگ زندگی کردن هستید یا نه ولی ...

خانواده اولی خیلی لارجن و ایشون پاتنرم هستن گفتم میان شهرمون واس زندگی