2777
2789
عنوان

بین این خواستگارا کدوم انتخاب میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی

البته به شرطی ک اخلاق خوبی داشته باشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

کاش من بجای توبودم اولی رو انتخاب میکردم کارمند همیشه نداره اما تجاری هزارالااکبر همیشه پولداره اولی صدرصد اولی 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
میشه دلیلتو بگی چون تحصیلات خیلی برام مهمه

خب آدم تحصیل میکنه ک اولا شغل خوب و درآمد خوب داشته باشه که اولی داره بعدا اینکه دید باز و روشن داشته باشه ک باید ببینی داره یا نداره وگرنه که خود مدرک اصلا اهمیت نداره وقتی این دوتا رو بهت نده 

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 
با کسی که شعور داشته باشه و ادم باشه

هر دوتاش از نظر اخلاقی اوکی هستن خواستم از این نظر بسنجم چون تحصیلات برام مهمه واینکه از ی شهر دیگه هست اولی دو دلم کرده

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
هر دوتاش از نظر اخلاقی اوکی هستن خواستم از این نظر بسنجم چون تحصیلات برام مهمه واینکه از ی شهر دیگه ...

خیلی شهرشون دور؟

خانوادش آدنای خوبین

از این نظر تحقیق کن اگر اوکی بود اولی کیس خوبیه

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 
اخلاق و شخصیت مهمه 

شما فکر کن دوتاش اینو دارن اولی بخاطر تحصیلاتش و شهر دیگه دو دلم از طرفی میگم این یکی از نظر مالی اوکی نیس

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..