2777
2789
عنوان

بنظرتون ۲ تا بچه پسر خوبه یا ۳ تا

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دیگه ۴ تا خیلی سخته

یه دو قلو دختر بیار دخترت خواهر هم داشته باشه 😄

ولی کلا اگه میتونی یه دختر بیار واقعا رنگو بوی دیگه به زندگیت میده 

فقط هرچی بخره خانم قهل میتونه براش باید بخلی ☹️🤭😄

مطالب تاپیک جنسیت منو بخون اگه دقیق انجام بدی و مخصوصا رو شوهرت خوب کار کنی جواب میگیری 

مثلا قرص کلسیم و منیزیم بدی بهش و....... 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
گیس و گیس کشی مدام باید مو جارو کنی وحشتناکه 😂😂

کچلشون میکنم 😂

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بستگی داره به بچه‌اش

من با اینکه دختر بودم پدر مامان بابامو درآوردم از صد تا پسرم شرتر

ولی بزرگ شدم خیلی آروم شدم

اگه دختر باشه اون دو تا پسرا نازشو می‌خزن ، مواظبشن

اگه پسر باشه سه تا پسر با همن همو می‌زنن جر میدن می‌کشن

بهشونم خوش می‌گذره

پس نتیجه این شد که فرقی نداره پسر یا دختر 

سه تا بهتر از دوتاست

من وقتی بچه بودم دعوام بیشتر از بازیا کیف داشت😂

سه تا خوبه  به قول دکتر عزیزی دوتا بچه امکان تبانی دارن     ولی سومی که باشه ممکن ...

از قدیم میگن یکی کمه دوتا غمه مخصوصا هم جنس و یا پسر که باشن بدتر ... همش حسودی میکنن به هم ... سه تا خاطرت جمه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
شما متاهلی؟

خیر نیستم، ولی برادرمو بزرگ کردم، من میگم اگر مادرم اذیت میشه حداقل ۲ تا بچه رو بیاره.. اون بچه چه گناهی کرده که باید تنها بمونه؟

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
یه دو قلو دختر بیار دخترت خواهر هم داشته باشه 😄 ولی کلا اگه میتونی یه دختر بیار واقعا رنگو بوی ...

اینقد از این چیزا دیدم الکی بودن شانسی فکر کنم

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
نه بابا همسایه‌مون سه تا دختر هم سن داره همش صدا دعواشونو جیغ و داداشون میاد ۲۰ و ۱۷ سالن حدوداً ...

خوب میدونی کار اشتباهی کرده از اول اجازه داده همو بزنن .. 

من گفتم فقط داداششی یا آبجی جونم بگن ... و حق ندارن دستشون بهم بخوره بزنن همو .. واقعا محبت بین بچه ها بیشتر میشه اونجوری و کینه و دلخوری از هم ندارن 

اینقد از این چیزا دیدم الکی بودن شانسی فکر کنم

دوست داشتی امتحان کن من که خودم دقیق انجام دادم نتیجه گرفتم