2777
2789
عنوان

بنظرتون ۲ تا بچه پسر خوبه یا ۳ تا

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 52 پست
الان پسرم بالای پنجرس😂

آره فضول که هستن ولی خوب همبازی داشته باشن یکم کمتر وسایل خونه رو میشکونن البته اگه با توپ نزنن

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

منم آرزومه سه تا پسر داشته باشم 

فعلاً یه دونه دارم

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مادر هم گناه داره بخاطر اون بچه باید یکی دیگ بیاره 

وای تک فرزندی خیلی سخت فکر کن یکی صبح تا شب بگه مامان باهام بازی کن 

آره فضول که هستن ولی خوب همبازی داشته باشن یکم کمتر وسایل خونه رو میشکونن البته اگه با توپ نزنن

من خودم سه تا دارم پسر بزرگم بچگیشم اروم بود دخترم و پسر کوچیکم شیطونن 😀😀ولی عاشق بچم 🥹

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
واقعا نظرت راجب  سومی چیه یا کلا ۲ تا بهتره چه ویژگی مثبتی سومی برا خانوادت داشت

خونه ی ماکه فقط دعوا و جنگه😂😂 دارم جداشون میکنم یکسره

اون یکی پسرم چند روز پیش میگفت یه بچه دیگه بیار من یار ندارم😂۴تا باشیم .دوبه دو

گفتم خودم تا ابد یارتم😁

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

واقعا نظرت راجب  سومی چیه یا کلا ۲ تا بهتره چه ویژگی مثبتی سومی برا خانوادت داشت

به نظر من بهترین حالت ۲ پسر و ۲ دختر هست. 

همه هم خواهر دارن هم برادر البته اگر شرایط اقتصادی و.... اجازه بده.

اینکه خودم تک فرزند بودم خیلی بده

4تا خوبه  ۲تادختر ۲تاپسر

دقیقا 

🟢🔵🟣♥️♥️♥️👏👏👏😍😍

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اون مادر هم گناه داره بخاطر اون بچه باید یکی دیگ بیاره 

کلا پس چرا اصلا بچه بیاره که تنها بمونه، راس میگید مادر گناه داره دیگه پس بهتره اصلا هیچ بچه ای نیاره که گناه هم نداشته باشه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
نه بابا همسایه‌مون سه تا دختر هم سن داره همش صدا دعواشونو جیغ و داداشون میاد ۲۰ و ۱۷ سالن حدوداً ...

😂😂همون حال میده گیس و گیس کشی😂

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
وای تک فرزندی خیلی سخت فکر کن یکی صبح تا شب بگه مامان باهام بازی کن 

من باردارم تازه هفته هشتم ولی ویار خیلی داره اذیتم میکنه روز شبو ازم گرفته خواهرمم بام همزمان باردار شد تمام توجه مادرمو گرفت مظلوم نمایی میکنه با اینکه من بچه اولمه اون دوم اصلا خیلی داره بم سخت میگذره همش بام دعوا میکنه نمیذاره من برم یکم خونه مادرم شوهرمم از فردا روزس 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
خونه ی ماکه فقط دعوا و جنگه😂😂 دارم جداشون میکنم یکسره اون یکی پسرم چند روز پیش میگفت یه بچه دیگه ...

یعنی برگردی عقب سومی دوباره میاری یا بنظرت ۲ تا بسه