کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره فضول که هستن ولی خوب همبازی داشته باشن یکم کمتر وسایل خونه رو میشکونن البته اگه با توپ نزنن
من خودم سه تا دارم پسر بزرگم بچگیشم اروم بود دخترم و پسر کوچیکم شیطونن 😀😀ولی عاشق بچم 🥹
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نه بابا همسایهمون سه تا دختر هم سن داره همش صدا دعواشونو جیغ و داداشون میاد ۲۰ و ۱۷ سالن حدوداً ...
😂😂همون حال میده گیس و گیس کشی😂
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
وای تک فرزندی خیلی سخت فکر کن یکی صبح تا شب بگه مامان باهام بازی کن
من باردارم تازه هفته هشتم ولی ویار خیلی داره اذیتم میکنه روز شبو ازم گرفته خواهرمم بام همزمان باردار شد تمام توجه مادرمو گرفت مظلوم نمایی میکنه با اینکه من بچه اولمه اون دوم اصلا خیلی داره بم سخت میگذره همش بام دعوا میکنه نمیذاره من برم یکم خونه مادرم شوهرمم از فردا روزس