2777
2789
عنوان

فرزندان دروغ گوی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 71 پست
اسی چقدر برات ناراحت شدم  واقعا ما مادرا خیلی سختی میکشیم پول به درک کاش آرامش داشته باشیم از ...

بخدا هیچ ارامشی ندارم میدونم تمام حرفاش دروغه میدونم بی اجازه کلی پول برمیداره 

نگرانم اگر من نباشم یا ولش کنم پتانسیل اینو داره که یه ولگرد و دزد ماهر بشه

بخدا هیچ ارامشی ندارم میدونم تمام حرفاش دروغه میدونم بی اجازه کلی پول برمیداره  نگرانم اگر من ...

دقیقاً درکت میکنم الهی بگردم 😔  بابا پول که هیچ بزار خرج کنه بخوره خرید کنه اما دروغ واقعا بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدتوی خونه تنش ایجاد میکنه و روی اعصابه من و خواهرش هست که صدای جیغ خواهرش مغزمو ساییده

تلویزیون در اختیارشه 

چندتا فلش پر فیلم

تبلت شخصی وقتایی درس نداره

هر نوع خوراکی

رخت و لباس هرچی بخواد

تفریح هرچی بخواد

ولی بازم بی لیاقت و قدر نشناسه .هیچ حسابی هم از من و باباش نمیبره

یا از کسی یاد گرفتن دروغ بگن یا از شما میترسن و احساس نزدیکی نمیکنن که دروغ میگن

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
دقیقاً درکت میکنم الهی بگردم 😔  بابا پول که هیچ بزار خرج کنه بخوره خرید کنه اما دروغ واقعا بده ...

همینو میگم جز میزنم میگم هر چی خوردی خوبه هرچی میخوای بخور فقط دروغ نگو میگه نه پول برنداشتم اینارم دوستم خریده

کارت میکشه میدونه پیامش میاد برامون الان رفته مغازه کارت کشیده مثلا صد تومن میگه پنجاه خریدم من خودمو میزنم میگم ببین صد کارت کشیدی ببین خریدات صد میشه چرا دروغ میگی میگه برو بابا صده چی 

چرا یه دورانی کوچکتر که بود بی نهایت معتادش بودروانی شده بودم بسکه صبح تا شب این فیلم پخش میشد تو خو ...

این انیمیشن کلا روی چند تا هوس انسان طراحی شده

میل به خوردن اونم هرچیز. شکم پرستی کلا. پاتریک

میل به پول به هر قیمتی حتی خراب کردن کار دیگران. خرچنگ

خود اشتباهات باب اسفنجی

بداخلاقی و نق زدن های اختاپوس

من نذاشتم بچه ام ببینه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
یا از کسی یاد گرفتن دروغ بگن یا از شما میترسن و احساس نزدیکی نمیکنن که دروغ میگن

تا این سن ندیدم کسی دروغ بگه اینجور

نمونه نداره بخدا .هر چی هم تلاش میکنی میگی این تابلوعه اینو دیگه دروغ نگو این واضحه همه میفهمن زشته نکن شاید فکر کنن ما داریم دروغ میگیم با ابروی ما بازی نکن هیچ فایده ای نداره بازم دروغ میگه 

اینقد به من وابسته اس و در کنار من به آرامش میرسه که همه اطرافیان میدونن.

حرف میزنه بلبل زبونی میکنه چیزیو که ذوقشو داره تعریف میکنه تو کارا کمک میکنه خودم میفهمم نسبت به من دل رحمه و حواسش هست به من خوش بگذره .ولی خدا برای هیشکی نیاره امان از دروغگویی و پنهان کاریاش که هر چی خوبیه میشوره میبره

تا این سن ندیدم کسی دروغ بگه اینجور نمونه نداره بخدا .هر چی هم تلاش میکنی میگی این تابلوعه اینو دیگ ...

شاید تخیلاتش هست.

شاید فیلم مناسب ندیده؟

سریال نگاه نمیکنه؟

باید حتما برید مشاوره. اگه توش نهادینه بشه بعد از بلوغ به دردسر میفتید

متاسفانه ناخواسته باعث دروغگوییش خودت هستی. وقتی مدام دروغگوییش رو به رخش می‌کشی. وقتی مدام نگران این هستی که سر از کارش دربیاری که مبادا تو رو بپیچونه.

البته پدرش هم احتمال زیاد توی این ماجرا دخیلیه. 

کاش خودت و همسرت پیش مشاور نوجوان برید. بدون پسرتون

این انیمیشن کلا روی چند تا هوس انسان طراحی شده میل به خوردن اونم هرچیز. شکم پرستی کلا. پاتریک میل ...

فقط دروغگوییش رو این یاد گرفته

نه اشتها داره نه میلی به پول دراوردن داره

ده جور مکمل میخوره که اشتها وا شه تو بگو یه قاشق اضافه تر از همیشه بخوره نمیخوره یه سانت رشد نکنه نمیکنه

سعی میکنم درمعرض گروه و تیم قرارش بدم ورزش میبرمش خونه دوست و آشنا که میدونم تربیت خوبی دارن 

خودم هیچ وقت جلوش دروغ مصلحتی هم نمیگم همه چیز اپن و واضحه .

اینقد به من وابسته اس و در کنار من به آرامش میرسه که همه اطرافیان میدونن. حرف میزنه بلبل زبونی میکن ...

ببین نباید عکس العمل بد نشون بدی وقتی اتفاقی براش میفته و میاد تعریف میکنه. حتی اگه بد انجام داده. بهش احترام بذار که حداقل اومده گفته. اینطوری کمتر پنهان کاری میکنه

شاید تخیلاتش هست. شاید فیلم مناسب ندیده؟ سریال نگاه نمیکنه؟ باید حتما برید مشاوره. اگه توش نهادین ...

اصلا تخیلی نیس

خودم همیشه خونه هستم فیلم نامناسب نمیبینه

سریالای ایرانی همه رو از دم میبینه 

متاسفانه ناخواسته باعث دروغگوییش خودت هستی. وقتی مدام دروغگوییش رو به رخش می‌کشی. وقتی مدام نگران ای ...

باباش بی نهایت آرومه صبح میره سرکار ناهار میاد دور هم میخوریم باز عصر میره شب میاد تا اخر شب با هم فیلم و کمک تو درساشون

بخدا گاهی مجبور میشم بعضی دروغاش که خیلی ناجوره و پای آبرو وسطه بگم که این تابلوعه اینو نگو حقیقت رو همه میدونن حرفت باعث میشه بهت اعتماد نکنن.نمیدونی چققققد دروغ میگه اخه میدونم که از تصور همه اتون خارجه

اصلا تخیلی نیس خودم همیشه خونه هستم فیلم نامناسب نمیبینه سریالای ایرانی همه رو از دم میبینه 

همین نیسان آبی هم بدآموزی زیاد داره.

بالاخره چند جلسه مشاوره وقت بذارید