2777
2789

پسرم ۱۳ سالشه 

خیلی خیلی دروغ میگه

بیشتریاش لو میره چون بچه اس هر کار کنه باز یه جایی لو میده خودشو

ولی اصل مسئله برام خیلی سنگینه و غیر قابل حل

من خودم به شدت از دروغ بدم میاد و دروغ نمیگم.انگاری رو هر چی حساس باشی  باید سرت بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدوم از حرفاش راست نیس.

بی اجازه کار انجام میده

بی اجازه پول برمیداره و خرج میکنه مثلا صد برداره میگه سی برداشتم من جلز ولز میکنم‌میگم الان این پول صد ازش کم شده ایراد نداره بگو صد برداشتی میگه من سی برداشتم

چیزی میخره میاره خونه میگه دوستم داده

پیدا کردم

خوراکی میخره میگه دوستم برام خریده میگم راستشو بگو که من الان از دوستت تشکر کنم یا بخوام جبران کنم بد نشه ضایع شی.نمیگه

بعد یه جوری لو میره اونوقت باز ده مدل دیگه دروغ تحویل میده

هر چی میخواد براش میخریم پول بخواد میدیم کمبودی نداره مشکلی با خوردنش نداریم از خدامونه چیزی بخره بخوره

ولی اینجوری میکنه

از آینده اش میترسم

احتمالا باب اسفنجی زیاد ندیده؟

چرا یه دورانی کوچکتر که بود بی نهایت معتادش بودروانی شده بودم بسکه صبح تا شب این فیلم پخش میشد تو خونه با بدبختی از سرش انداختم الانم رو بدم میبینه ولی جز ممنوعاته و نمیزارم دیگه نگاه کنه.

مگه رو دروغگویی هم اثر داره؟

پسر منم شش سالشه دروغ میگه تازگی‌ها 

من بی نهایت صبورم ولی الان منو به گریه انداخته تمام کارامو ول کردم نشستم وسط خونه حس هیچ کاری ندارم .اعصابم اینقد خورده که دلم میخواد زار بزنم گریه کنم ولی نمیشه

احتمالا زیاد تحت فشار میزارینش سوالا های رگباری میپرسی ازش؟

نه.

از وسطای ابتدایی ایجوری شده و هر روز بدتر میشه 

گاهی آشناها میگن عه اینجوری شده بودین پسرت اونجوری گف و من مات میمونم نمدونم اونو خراب کنم یا خودمو

اینقد حرف میزنم از عواقبش از اینکه هیچکس روش حساب نمیکنه 

دوستاش ازش دور میشن

میگم هر چی شده بگو عیب نداره هرچه قدر پول برداشتی ایراد نداره هر خوراکی میخوری نوش جونت 

اصلا انگار مغزش از سنگه هیچی فرو نمیره داخلش

حتما از یه مشاوره نوجوان کمک بگیر

آره مشاورم خوبه.باید ببرمش

اینقد درگیر اینم از هر طرف که وقت خالی ندارم 

درسش جدا زحمتش رو دوش منه.کل ایام دروغ میگه درس ندادن درس نداریم تکلیف ندارم بعد یهو ۵۰ صفحه تکلیف میاره اینارو باید بنویسم

درس خوبی داره اما نمیخونه من میشینم دونه به دونه میخونم و حل میکنم اون گوش میده و میره سر امتحان.هر کتابی رو هم یه بار بیشتر وقت نمیشه و با این مدل معدلش بالای نوزده

مثل بچه مدرسه ای ها درس دارم من

صبح تا شب درگیر تغدیه و داروهای مکملشم که رشد نمیکنه نه قد میکشه نه وزن اضافه میکنه اندازه بچه ده ساله اس

برا دندوناش جدا درگیرم

برای پوست صورتش که پر از لک شده جدا ازین دکتر به اون بیمارستان

آخرم هیچی به هیچ

حالا هم انگار مشاوره هم باید ببرم

آره مشاورم خوبه.باید ببرمش اینقد درگیر اینم از هر طرف که وقت خالی ندارم  درسش جدا زحمتش رو دو ...

اسی چقدر برات ناراحت شدم 

واقعا ما مادرا خیلی سختی میکشیم پول به درک کاش آرامش داشته باشیم از دست بچه هامون

خسته شدم ولی کم نمیارم اینقد که خرج این بچه کردم اینقد که زحمت کشیدم 

من و باباش آدمای اروم بی حاشیه ساکت اصلا اهل کلک و دروغ نیستیم

این به کی کشیده نمیدونم

آره مشاورم خوبه.باید ببرمش اینقد درگیر اینم از هر طرف که وقت خالی ندارم  درسش جدا زحمتش رو دو ...

وای خدای من..خودت دوباره پیامتو بخون..چرا اینقد خودتو درگیر بچه کردی تاحالا فراری نشده خداروشکر کن حتما برو مشاوره