2777
2789

من کمپرس سرد میذارم پشت گردنم، از همون سمتی که سرت درد میکنه بذار، برا من همیشه دردم سمت چپ هست، کمپرس سرد رو میذارم سمت چپ پشت گردنم بی حس که میشه برمیدارم اگه دیدم دردش هنوز ادامه داره دوباره میذارم، معمولا دو سه بار که میذارمش به کل برطرف میشه و راحت میشم،از مسکن هم زودتر جواب میده

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کمپرس سرد میذارم پشت گردنم، از همون سمتی که سرت درد میکنه بذار، برا من همیشه دردم سمت چپ هست، کمپ ...

من دو طرف سرم و پشت سر و گردنمه میگرن شدید دارم. 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

من دو طرف سرم و پشت سر و گردنمه میگرن شدید دارم. 

آخی عزیزم،زایمان میگرن رو ضعیف میکنه معمولا، امیدوارم برا تو هم همین اتفاق بیفته، من قبل از بچه ماهی یبار درد داشتم الان شکر خدا شده 3،4 ماه یبار اونم اگر خیلی استرس بهم وارد بشه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

نه بی حسی از کمر

کلا مواد بی حسی باعث سردرد میشه بیاید بعد عمل 24 ساعت سرتو بالا نیاری وحرکت نکنی منم بودم از بعد عمل سردرد شدید گرفتم تا چند سال یه همکارم اینو بهم گفت وگفت اگه الانم بتونی 24 ساعت به پشت بخوابی بدون بالش وحرکت نکنی خوب میشه منم انجام دادم تا 80 درصد خوب شدم

آخی عزیزم،زایمان میگرن رو ضعیف میکنه معمولا، امیدوارم برا تو هم همین اتفاق بیفته، من قبل از بچه ماهی ...

من هفته ای چهار بارو درد دارم شدیدا امونمو بریده

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭