2777
2789
عنوان

۱ تومن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 83 پست
چجوری میتونن اینقدر کم حقوق بدن  واسه ۶ ساعت ۱ تومن🤯

چون میگن کارش آسونه و همش نشسته ای فقط اگرررر یه مشتری بیاد یه سلامی بدی و همین شاید کلا خرید نکنن و برن😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پیگیر کار دیگه باش ولی بنظر من اینطوری به شخصیت خودت توهین میکنی برای 800 تومن یک شیفت تمام کار ک ...

اوووه ۵ تومن رو به کارای دفتری هم نمیدن چه رسد به این کار این غیرممکنه.کار دیگه خب نیست مثلا چه کاری؟

اوووه ۵ تومن رو به کارای دفتری هم نمیدن چه رسد به این کار این غیرممکنه.کار دیگه خب نیست مثلا چه کاری ...

خب بنظر من شما خودت ذهنیتت اینه که فک میکنی تو خونه بشینی بهتره و کار نیست و حق خانوما خورده میشه و...

ذهنیتتو که عوض کنی میتونی کار بهتر هم پیدا کنی 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
خیلی خیلی کمه. اصلا ارزش نداره. منطقه ای ک من زندگی میکنم از ساعت 9صبح تا 1یا2ظهر،حدودا 3 تا4 تومن ...

اوووه چه خوب ولی ما فقط فروشندگی دوشیفت حقوق ۳ یا ۴ میدن.و کافی نت دو شیفت هم حدود ۴ تومن فقط😐😐

چه ربطی داره! رسماداره بیگاری میکشه!حقوقش این نییت حالا اگه داری طرف برات زرنگی کنه برو

درسته ولی خب چاره ای ندارم شهرمون یک شهر کوچیکه بازار هم زیاد نداره مغازه هم همینطور فروششون هم کم هست نسبتا وکلا کار زیاد نیست.

درسته ولی خب چاره ای ندارم شهرمون یک شهر کوچیکه بازار هم زیاد نداره مغازه هم همینطور فروششون هم کم ه ...

انلاین شاپ بزن یا بشین تو خونه شرف داره به قبول کردن این کار

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بنظرم اگر حوصلتون سر رفته،برین یه مهارتی ک علاقه دارین رو یاد بگیرین و ازش درامدزایی کنید. خیلی خیل ...

بله درسته حرفاتون اما همون مهارت یادگرفتن پول میخواد که من ندارم اموزش آرایشگری حدود ۵ ۶ تومن میگیرن حالا وسایلی که باید بگیری جدا.خیاطی هم که کلا علاقه ندارم بعددیگه مهارت دیگه ای نمی مونه درسته؟

منم خب میخواستم فقط موقت برم سراین کار تا یه کار پیدا کنم.😔

اوووه چه خوب ولی ما فقط فروشندگی دوشیفت حقوق ۳ یا ۴ میدن.و کافی نت دو شیفت هم حدود ۴ تومن فقط😐😐

هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم. مهم خودتی ک دوست داری چیکار کنی. ولی خب منم نظرم رو گفتم 

اینکه بری مهارتی که دوست داری رو یاد بگیری و ازش درامد داشته باشی خیلی بهتره.

هم تایمت دست خودته 

و هم اینکه درامدت چندبرابر و تازه میتونی وقتی تو اون حیطه جا افتادی و اوکی شدی کارت رو توسعه بدی و چند نفر رو هم استخدام کنی 

درامدت هم عالی میشه 

اخه عزیزم اگر بری خدای نکرده تاچندروز دیگه بدن درد وارتروز  واریس همه چی میاد سراغت

بله درست میگید اما من واقعا دیگه چاره ای ندارم کار دیگه ای نیست.نمیدونم بقیع دخترا چیکارمیکنن کجا میرن چجوری پول درمیارن واقعا تو جامعه ما بدخترا ظلم میشه نصف حقوق مردو با کار زیاد بهش میدن. کارآفرینی هم که هزینه اولیه میخواد که من ندارم متاسفانه🥲حالا بااین وضعیت من چیکار باید بکنم؟