2777
2789
عنوان

۱ تومن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 83 پست

يكماه برو اونجا با بقيه مغازه هاي اطراف و فروشنده ها اشنا ميشي شايد موقعيت بهتري بهت پيشنهاد بشه ولي برا طولاني مدت خوب نيست اين حقوق 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم تا دوماه پیش میرفتم سرکار برای ماهی یک ودویست

درنهایت دیدم فقط این وسط لباس وکفشم خراب میشن و اون یه تومن حقوق درعوضش،کلی لباسم داغون میشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خب آخه میگه کارش راحت و همش نشسته ای و فقط یک شیفت هستش

چه ربطی داره!

رسماداره بیگاری میکشه!حقوقش این نییت حالا اگه داری طرف برات زرنگی کنه برو

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

پس این کار خوبه کار قنادی که درواقع ظرف شستن و چیدن شیرینی حقوقش ۴ تومن از ۸ تا ۶ بعداظهر؟

۸صبح تا۶بعدازظهر!!! خدایا چقدر بی انصافن مردم نه دختر چه خبره ده ساعت ظهر میخوای بشوری وسرپا باشی بدنت داغون میشه 

لطفالایک نکنید،ممنون
اسی منم تا دوماه پیش میرفتم سرکار برای ماهی یک ودویست درنهایت دیدم فقط این وسط لباس وکفشم خراب میشن ...

واااییی دقیقا👍👍مرسی از این که تجربه اتو گفتی ممنون واقعا❤️

۸صبح تا۶بعدازظهر!!! خدایا چقدر بی انصافن مردم نه دختر چه خبره ده ساعت ظهر میخوای بشوری وسرپا باشی بد ...

اره درسته ولی واقعا کار دیگه ای نیست😔کار آنلاین هم که واقعا همشون کلاهبردارن.

بنظرم اگر حوصلتون سر رفته،برین یه مهارتی ک علاقه دارین رو یاد بگیرین و ازش درامدزایی کنید.

خیلی خیلی بهتر از اینکه برین فروشندگی.

ته فروشندگی چیه اخه؟فقط انرژی و عمرتون رو میزارین که برای یکی دیگه کار کنید.

همه زحمتای اونجا با خودتونه 

اولش میگن نه فقط فلان کار با شماست ولی یواش یواش میبینید همه کارهای اونجا رو انجام میدین و زحمت همه چیز با خودتونه ولی سودش برای یکی دیگست و فقط یه تومن با منت میدن بهتون.

دوستای من هرکی وارد این حیطه شده ول کرده و رفتن مهارت یاد گرفتن و درامدشون چند برابر هم شده.

اره درسته ولی واقعا کار دیگه ای نیست😔کار آنلاین هم که واقعا همشون کلاهبردارن.

اخه عزیزم اگر بری خدای نکرده تاچندروز دیگه بدن درد وارتروز  واریس همه چی میاد سراغت

لطفالایک نکنید،ممنون