سلام مجدد به هرکس این تاپیک رو میبینه.
ایشون بعد از مدتها با پیگیری و شکایت تعدادی از مشتریهاشون کیف رو ارسال کردن. اما یه سری تناقضات داشت با عکسش و من متوجه شدم عکسها کار خودشون نیست و از پینترست در میارن و مشابهشو میسازن. درواقع عکس ژورنالی و خارجی نشون میدن ولی یه چیزی که خیلی سعی کردن شبیهش باشه تحویل میدن. ولی خب همچین چیزی ممکن نیست هیچوقت. حتی نمیشه به کیفاشون های کپی هم گفت. چون در رابطه با سفارش من،اولا رنگ عکس زمین تا آسمون با رنگ کیفی که فرستاد فرق میکرد. اندازه دسته ی کیف، جایگذاری و حتتتتی برش و چسب کاری های کیف به شدت مبتدی و گویا عجله ای بود. در کیف که میومد روش، کاملا وسط نبود، کیف کلا زیپ نداشت و باور کنید شبیه به یک کاردستی ساخته شده با چرم مصنوعی بود. کل یه کیف بزرگ به ابعاد ۲۰ در ۳۰ هم با دو تا دکمه مگنتی روی در بسته میشد و باز فشار بند کیف هم روی همون دوتا دکمه بود که روی درش قرار داشت. چون بند هم روی در بسته شده بود😐
طوری کیف مسخره ست که الان یک ماهه گذاشتم دیوار فروش نرفته. با همون قیمتی که خریدم، ۵۰۰ تومن.
خلاصه من از این آنلاین شاپ ذره ای رضایت نداشتم و به هیچکس توصیه نمیکنم. خودشون میگن جنسشون عالیه و منم نمیدونم جنسش خوبه یا بد اما اجراشون ضعیفه. شایدم من خیلی سخت پسندم.