2777
2789
عنوان

خونه منفجر نشه ؟؟؟

522 بازدید | 27 پست

من دانشجو هستم یه شهر دیکه خونه داریم 

بعد من دیروز کلیدم تو خونه جا موند مجبور شدم بر کردم شهر خودمون (دو ساعت راهه ) 

بعد من سماور روشن کرده بودم 

همون جور.روشن مونده 

چیکار کنم 🤐🤐

شاد هستم  بامشاد 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا ممکنه آتیش سوزی بشه

باید کلید ساز میاوردی درو باز کنه پاشو برو درو باز کن خاموش کن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه‌کاری کن خاموش بشه....همسایه نداری بگو از فلکه اصلی تو حیاط یا پارکینگ گازو رو قطع کنن.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

پشماااام زنگ بزن همسایه هااا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

زنگ بزن ببین اصن زندن گاز پخش شه با یه جرقه خونه رو هواست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...