2777
2789
عنوان

خونه منفجر نشه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 27 پست
کسی خونه نیست 

زنگ بزن اتیش نشانی یا همسایه ها خیلی خطرناکه همین الان زنگ بزن اتیش نشانی بپرس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راحتی تو

برگشتی شهرتون؟

خب چرا ب کلید ساز زنگ نزدی بیاد؟  

اتیش سوزی شه؟  کی پاسخگوئه ؟ تو؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

آخه چطور ممکنه انقدر ریلکسی

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

یعنی واقعا دانشجوی این مملکت عقلش نمیرسه که اگر کلید تو خونه جا موند ، اگر صاحبخونه نزدیک بود که باید زنگ بزنی بگی کلید زاپاس داره یا نه؟ یا زنگ بزنی به کلید ساز بیاد درو باز کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

آب و برق و گازو ول کردی بلند شدی دو ساعت رفتی شهرتون؟؟؟؟؟؟؟ 

به قرآن آدم می مونه چی بگه 😡

شما الان میبینی من ریلکسم؟

ریلکس نیستی عزیزم بی فکری. 

زنگ بزن به همسایه ای  ، صاحبخونه ای یا دوستت بگو کلید ساز ببره دم خونت بره تو سماورو خاموش کنه یا بلند شو برو تا دم عیدی خونه رو به باد ندادی. 

شما الان میبینی من ریلکسم؟

شانس بیاری تا الان چیزی نشده باشه.

چقد بی فکر و سهل انگاری

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...