2777
2789
عنوان

امشب در زندگی من انقلابی رخ داد

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 38 پست
بچه دوم بارداری؟ حالا چرا به برادرت اون پیام رو داده؟ خانوادت زیاد میان خونتون؟

بارداری دوم هستم. که اردیبهشت دنیا میان. میگه اونا میان زندگی ما آشوب میشه، در صورتی که اونا در کل در سال 4، 5 بار میان، یکی دو روزه میرن. از شهر دیگه میان. در کل خانواده من جمعا 5 نفرن، همیشه مراقبم درگیر نشیم، اونا که وارد خونه میشن طلبکارانه میشینه، انگار پدرشو کشتن، در صورتیکه فامیل و پدر مادر خودش میان من احترام میذارم با لبخند و روی گشاده پذیرایی میکنم و این حیوووون جواب احترام منو با بی احترامی به خانواده ام میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری دوم هستم. که اردیبهشت دنیا میان. میگه اونا میان زندگی ما آشوب میشه، در صورتی که اونا در کل د ...

عزیزم بسلامتی

دوقلو بارداری؟

برای بچه اولت وکالتنامه داد بهت یا دوقلو ها؟

برای هر بچه باید جداگانه وکالت بده

عزیزم بسلامتی دوقلو بارداری؟ برای بچه اولت وکالتنامه داد بهت یا دوقلو ها؟ برای هر بچه باید جداگان ...

نوشتم بچه هام. دوقلو باردارم. 

بخدا برای بچم وقت نمیذاره. هرچی میگم این پسره تو باید براش وقت بذاری. انگار نه انگار. با این شکم و وضع و حالم بچه رو میبرم بیرون، خودشو میزنه به اون راه. تمام روز طلب داره

خدا لعنتش کنه الهی بچه هامو بی پدر بزرگ کنم. بخدا احتیاجی بهش ندارم. اسم الکی تو شناسنامه امه

عزیزم بسلامتی دوقلو بارداری؟ برای بچه اولت وکالتنامه داد بهت یا دوقلو ها؟ برای هر بچه باید جداگان ...

چند سال قبل وکالت در طلاق محضری بهم داد، اون موقع بچه نداشتم، امشب دستی خودم نوشتم که در مقابل حضانت بچه هام مهریه و کلیه حقوق مالی رو بهش بخشیدم

نوشتم بچه هام. دوقلو باردارم.  بخدا برای بچم وقت نمیذاره. هرچی میگم این پسره تو باید براش وقت ...

دیگه چه میشه کرد عزیزم 

هرکس یه مشکل توی زندگی داره

بازم بودن مرد هرچقدر هم که بگیم بی فایده بهتر از نبودنشه 

این چیزا توی بارداری هم بیشتر میشه 

ان شاءالله از پاقدم نی نی هات همه چیز درست میشه 

چند سال قبل وکالت در طلاق محضری بهم داد، اون موقع بچه نداشتم، امشب دستی خودم نوشتم که در مقابل حضانت ...

حق طلاق هم بخشیدی؟

حضانت هر بچه جداگانه است

فعلا‌ مال پسرت رو بگیر بعدا که دوقلوهات به دنیا اومدن از اونام بگیر

حق طلاق هم بخشیدی؟ حضانت هر بچه جداگانه است فعلا‌ مال پسرت رو بگیر بعدا که دوقلوهات به دنیا اومدن ...

نه اون وکالتنامه رو چند سال قبل بهم داده و قایم کردم. اون موقع بچه نداشتیم. تو اون وکالت نامه نوشته من میتونم خودم برای طلاق اقدام کنم اما در خصوص بچه ها قانون تصمیم میگیره، امشب دست نویس نوشتم مهریه رو در مقابل حضانت بچه هام می بخشم. که باید برم اینم محضری بنویسم که بعدا به مشکل برنخورم

چقدر تو شبیه منی یا من شبیه تو ام.بعد 11سال زندگی و گرفتن دستش از لحاظ مالی و وام جور کردن و چک دادن از هردری براش بهم گفت تحملم می‌کنه رو منو مادرم قمه کشید منم باردارم و اردیبهشت بدنیا میاد.چقدرزن بودن سخته 😭😭😭😭😭😭

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏