2777
2789
عنوان

امشب در زندگی من انقلابی رخ داد

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر حقوق میگیری؟

من از ابتدای سال دارم ماهی 18 تا 20 تومن هزینه میکنم، یعنی ماهی 12 تومن قسط که بخاطر خونه بود میدادم و بقیه اش هم هزینه جاری که میکردم، تو چشمم نگاه میکنه میگه مگه چیکار کردی، چی داری. چیزی ندارم چون بهت اعتماد کردم

منم تعجب کردم خونه رو برگردوندی درست مهریه ات رو چرا بخشیدی؟

نه من دقیق خوندم فک کنم برعکس متوجه شدیم

هرچند هنوز گیجم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من از ابتدای سال دارم ماهی 18 تا 20 تومن هزینه میکنم، یعنی ماهی 12 تومن قسط که بخاطر خونه بود میدادم ...

خیلی خانومی کردی خدایی

ولی ازین به بعد خیلی حواست به خودت باشه با همچین آدمی

اینهمه زحمت میکشی سرکار،خودتو قوی کن از نظر مالی

ظاهرا که حقوقتم خوبه خداروشکر 

نه من دقیق خوندم فک کنم برعکس متوجه شدیم هرچند هنوز گیجم

خونه رو اون گفت بنویس، من ساعت 94 اندازه یه ماشین پول داشتم. اون پول هم ازم گرفت،  و چند بار گفتم به نرخ روز حساب کن و بده، که دیدم نمیده، من ازش وکالت در طلاق دارم، اما در مورد حضانت فرزند چیزی نداشتم، امشب نوشتم در قبال حضانت فرزندم مهریه و پولهایی که مستقیم و غیر مستقیم تا حالا ازم گرفته بهش بخشیدم. 

خونه رو اون گفت بنویس، من ساعت 94 اندازه یه ماشین پول داشتم. اون پول هم ازم گرفت،  و چند بار گف ...

این وکالت فقط محضری ارزش داره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خیلی خانومی کردی خدایی ولی ازین به بعد خیلی حواست به خودت باشه با همچین آدمی اینهمه زحمت میکشی سرک ...

به شدت نمک نشناسه. تحقیرم میکنه. چند ماه امسال جراحی مرد تو خونه خوابید تمام هزینه ها با من بود. یک بار نگفت دستت درد نکنه. حالا خدا رو شکر حقوق اسفندم دیگه مال خودمه، برای قسط آقا نمیدم تا بفهمه تبعات رفتار امشبش چیه

خونه رو اون گفت بنویس، من ساعت 94 اندازه یه ماشین پول داشتم. اون پول هم ازم گرفت،  و چند بار گف ...

آهان یعنی در قبال پولهات و مهریه هزانت فرزندتو گرفتی؟

خب خواهر گلم اون سندیت رسمی نداره حتما برو محضری اش کن

به شدت نمک نشناسه. تحقیرم میکنه. چند ماه امسال جراحی مرد تو خونه خوابید تمام هزینه ها با من بود. یک ...

بچه دوم بارداری؟

حالا چرا به برادرت اون پیام رو داده؟

خانوادت زیاد میان خونتون؟

وکالت در طلاق محضری ازش دارم. اما اینا رو دست نویس امشب نوشتم و انگشت زدم

عزیزم این وکالت خیلی مفصله و همه موارد باید توش عنوان بشه وگرنه به هیچ دردت نمیخوره

خواهرم این وکالت رو از شوهرش گرفته

نمونه متنش رو از گوگل بگیر بخون متوجه میشی

مثلا یکی یکی باید عنوان بشه حق مدرسه فرستادن حق شرکت در مسابقات حق مسافرت رفتن حق خروج از کشور و...

و اینکه بگو بلا عزل باشه وکالتنامه ات