2777
2789
عنوان

چجوری ب داداشم بگم نیا خونم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 7334 بازدید | 70 پست
اخ اخ همین شرایطو دقیق منم داشتم البته برادرشوهر کوچیکم بود منم وسواسی هی میامدن هی من باید میشستم ر ...

به نظرم در این مورد داداشش از دستش ناراحت بشه هم اصلا اهمیت نداره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دارید حتی اینجوری شرایطو برا کار زشت برادرت هموارمیکنی.عزت نفستوبیشترکن 

این همون جاییه که باید جدی و قاطع باشی. .باجدیت بهش بگو چیزای بدی شوهرم توخونه دیده و منودعوا کرد. ابروم رفت و یه مدت باهاش سرد باش و رو نده. خودش کم کم عقب نشینی میکنه. 

من میخاستم اینو بگم. فردا همین پسر و همین خواهر و مادر دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده میگردن! یاد یکی ...

وای وای وای نگینااااا منم حواسم نبود از دهانم پرید یه وقت خدای نکرده بهشون بر میخوره در محفل بزرگان عرف و سنت جنجال ایجاد می کنیم 

اخه پسر هر کار کنه فدا سرشه مامانیش قربونش میره

دختر بگه پ میگن هیشششش خفه شو تحریک نشن آبرو مون بره

بنظر من تخت خواب زنو شوهر بقدری خصوصیه که حتی بچه ها نباید بیان روش!!  والا مااینهمه شهرستان، شهرای مختلف مهمون رفتیم حتی یک مورد ندیدم کسی تخت و اتاق خصوصیشو در اختیار مهمان بذاره، دیگه همچین موردی  واقعا فاجعه س

کاری از دست من بر نمیاد من ک نمیتونم جلوشو بگیرم ازش کوچیکترم  دنبال ی راهی هستم بهش کلید ندم

بگو شوهرم شک کرده نمی‌خوام تو زندگیم مشکلی پیش بیاد هیچ برادری نمیخواد زندگی خواهرش خراب بشه یا شوهرش بهش حرف بار کنه کلی اگه آدم فهمیده ای باشه قطعا به حرفت گوش میده ناراحتم نمیشه

خونه مادر و پدر من خالی بود پسر خواهرم گفت می خواد با دوستاش درس بخونه کلید گرفت ،دوستاش رو می آورد پسر و دختر قلیون می کشیدن و مشروب می خوردن دیگه کارای دیگه رو نمی دونیم 

مخبر های محل آمارشو به داداشم دادن ،داداشم رفت همه قفل هارو عوض کرد دیگه بهش کلید نداد.خونه آدم حریم مقدسیه اگه گناه کنی توش یا عبادت خدا رو کنی تو همه خونه اثر می ذاره ،دیگه دست خودته که شیاطین رو راه بدی یا فرشته هارو.