2777
2789
عنوان

چجوری ب داداشم بگم نیا خونم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 7334 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم هرموقع ک میام سطل دستشویی و باز میکنم پر دستماله بخدا چندشم میشه خالیش کنم میترسم شوهرم بفهمه ...

اصلا بحث من مریضی و اینا نیست، چون برادر شما با اراده خودش داره چنین کار زشت و غیراخلاقی می‌کنه و شما هم داری براش مکان فراهم می‌کنی 

استارتر فقط یک لحظه فکر کن همسرت متوجه موضوع بشه و پیش خودش بگه زنه من عجب آدمیه که نه تنها این کار برادرش رو عیب نمیدونه تازه داره براش مکان و تخت خواب هم فراهم می‌کنه 

واقعا نمیترسی خدای نکرده دور از جون خودت و زندگیت و همسرت، شوهرت راه برادرت رو در پیش بگیره؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
منم بدم میاد چندشم میشه نمیتونم تند تند روتختیو بشورم

وااای چرا انقدر به شستن روتختی و روبالشتی و اینا گیر دادین؟ یعنی الان با خودشون روبالشتی و روتختی بیارن شما مشکلی ندارین؟

اصل مطلبو بچسبین. مشکل ریشه‌ایه!

ببخشید یعنی مشکلتون فقط احتمال کثیف بودن دختره و رفتن رنگ روبالشتی‌هاتون هست؟!!

واقعا برا منم جالبه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

اخ اخ همین شرایطو دقیق منم داشتم البته برادرشوهر کوچیکم بود منم وسواسی هی میامدن هی من باید میشستم ردیف میکردم میرفتن هی باز من ردیفو‌ مرتب و شستشو ک تا آخرش واقعا خسته شدم بهش پیام دادم گفتم هر وقت ازدواج کردی کلی خونم میدم کلا دستت ولی دوست دختر دیگ نمیتونم شرمنده اونام دیگ نیومدن هی شب درمیون هی شب درمیون البته با وسیله و چیز میز خب دیگ منم دیگ خسته شدم حالا جدایی از اینا رختخواب زنو شوهر شخصیه خودشونه درست نیست برن روش بخوابن حالا زنو شوهرم نه دوست دختر دیگ بدتر بدشم خیرو برکت خونه رو از بین می‌بره به داداشت پیام بده جوری ک ناراحت نشه ازت

آدم کثیفی باشه؟؟؟ الان کل فکر شما تمیزی و کثیفی و غریبگی اون دختر؟ خاک تو سری شو که هستم اونم پر و پ ...

من میخاستم اینو بگم. فردا همین پسر و همین خواهر و مادر دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده میگردن!

یاد یکی از دوستان همسرم افتادم که البته همسرم کلا باهلش قطع ارتباط کرد بخاطر کارای غیر اخلاقیش، چندماه پیش بیرون دیده بودش، پرسیده ازدواج نکردی؟  آقا گفتن  والا الان دختر پاک پیدا نمیشه که!

انگار خودش  یوزارسیف بوده🙄

ن بابا نمیدونم کیه اصلا

به نظرم قفل در رو عوض کن .دیگه کلید بهش نده ،بگو من تو این خونه نماز می خونم.

اگه شوهرت کاندوم  رو می دید چی ؟

آنوقت بهت شک می کرد هر چقدرم هم قسم می خوردی کار برادرم بوده فکر می کرد داری لاپوشونی می کنی .

چی بگم هرموقع ک میام سطل دستشویی و باز میکنم پر دستماله بخدا چندشم میشه خالیش کنم میترسم شوهرم بفهمه ...

ینی انقدرم شعور ندارن که دستمال رو تو سطل نریزن آشغالاشونو با خودشون ببرن ؟! من بودم ترجیح میدادم با داداشم قهر باشم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
منم ب این فکر میکنم نماز میخونم عذاب وجدان میگیرم فکر میکنم خونم کثیفه 

محکم و قاطع بگو داداش دیگه نباید دختر بیاری خونه ی من 

منم بدم میاد چندشم میشه نمیتونم تند تند روتختیو بشورم

من جات بودم اول از همه قید داداشمو میزدم. خیلی ببخشید اینو میگم ادمی که اینقدر راحت و بدون خجالت و با حمایت خانواده با جنس مخالف رابطه خارج از ازدواج داره هرزست ، خونه زندگیتو نجاست برداشته تو هنوز فکر رنگ و روی رو بالشی هستی؟

خانه از پای بست ویران است.

خواجه در فکر نقش ایوان است.

کلید بهش نده ، با مادرتم حرف بزن همون دختره رو عقد کنین واسه داداشت، البته اگه هر سری یه دختر جدید نیاره خونه ات

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وااای چرا انقدر به شستن روتختی و روبالشتی و اینا گیر دادین؟ یعنی الان با خودشون روبالشتی و روتختی بی ...

کاری از دست من بر نمیاد من ک نمیتونم جلوشو بگیرم ازش کوچیکترم 

دنبال ی راهی هستم بهش کلید ندم