سلام این کاربری دوم من هست من چند باری تاپیک زدم و مشکلم رو با خانما درمیان گزاشتم
اما دوباره برای کسایی میگم که نمیدونن تا راهنماییم کنن من خواهرم دوقلویی دارم که در ۱۴ سالگی با صاحبکارش دوست شد اون اقا ۴۶ سالشه اول گفت من بچه ندارم میخوام تو رو به سر پرستی بگیرم همین جوری گذشت تا یکسال پیش که منو خواهرم از خانواده جدا شدیم اینم بگم بابام از بچگی ولمون کرده و مامانم هم ۵۸ سالشه و کلی مریضی داره خانواده پدری و مادری هم ندارم الان من حدود ۱ سال هست متوجه رابطه خیلی بیشتر اون اقا با خواهرم شدم و کلی دعوا کردم کتک خوردم ولی انگار نه انگار اون اقا اومده اینجا زندگی میکنه من امسال پشت کنکور هستم وقتی سر درس میشینم همش اون فکرا درباره خواهرم میاد توی ذهنم کسی راهی داره بهم بگه که اون اقا رو از،زندگیمون بیرون کنم خانما من خودم میدونم اشتباه کردم جدا شدم ولی متاسفانه من یه خواهر بزرگ تر دارم که خیلی اوصاش بده در حدی که پسر میاورد خونه چند تا و مامانم به خاطر این قصیه راضی،شده ما خونه بگیریم الان میخوام راهنماییم کنین قرار داد خونه برج ۴ تموم میشه نمیدونم باید چیکار کنم در ضمن مامانم سواد نداره و ادم زیرکی نیست به نظرتون چیکار کنم اون اقا دست روی قران گزاشت که رفتارشو تموم کنه ولی من یه چیزایی میبینم که دلیل محکمی نیست ولی مطمئنم اون هنوز به این چیزا فکر میکنه خواهر دوقلومم خیلی سلیطه و پروعه