2777
2789
عنوان

چجوری ب داداشم بگم نیا خونم😥

7334 بازدید | 70 پست

هفته ای دوروز میرم دانشگاه شوهرم تا ظهر سر کار میره،البته این ترم دانشگاه نرفتم ولی بعد عید میرم

حالا داداشم روزی ک نیستیم کلید و از من میگیره با دوست دخترش میاد خونم قبل اومدن شوهرم میره،وند بار دیدم روتختیمو برعکس انداختن

حالا من خونه تکونی کردم روتختی رو دادم خشک شویی ملحفه زیرشو با وایتکس می‌خوام بشورم دیگ چندشم میشه ی غریبه ک نمی‌شناسمش بیاد روی تختم بخوابه من ک نمیتونم هر هفته روی بالشتامو بشورم رنگشون می‌ره 

روم نمیشه ب داداشم بگم کلید بهت نمی‌دم 

بخدا من تو این خونه نماز میخونم عذاب وجدان میگیرم

نیاید بگید حساسی آخه من نمیدونم اون دخترکیه اصلا شاید آدم کثیفی باشه چندشم میشه روی بالشتم بخوابه😔😔

بگو دوست ندارم با دوس دخترت بیای خونه م

خودت میای بیا از شام بیا قدم ت رو چشم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنید ، منکه عمرا اجازه بدم ولی داداشم چند بار یواشکی خونه مادرم بودم کلید برداشته و اینکارو کرده و متاسفانه نمی‌دونم کدوم غریبه ای پاش به خونم باز شد که کله جهیزیه و زندگیمو دزد برد و آواره شدم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

عزیزم اینا ب کنار اگه خدایی نکرده چیزی جا بزارن نکنه یه وقت خدایی نکرده شوهرت ببینه بدبین بشه عزیزم بهش بگو شوهرم فهمیده و کلی دعوا کرده و خوشش نمیاد غریبه بیاد خونمون

می‌خوام ب مامانم بگم بهش کلید نمی‌دم اگرم بگم می‌خوام میگم شوهرم کلیدشو گم کرده کلید من و برده بنظر ...

بگو ی چیزی خونمون گم شده شوهرم کلید عوض کردن و تاکید داره کلید به کسی ندیم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
کاش فقط میخوابیدن

چی بگم هرموقع ک میام سطل دستشویی و باز میکنم پر دستماله بخدا چندشم میشه خالیش کنم میترسم شوهرم بفهمه آبروم بره

بدم میاد ی غریبه تو خونم باشه بخدا اینجور دخترا پراز مریضی هستن