2777
2789
عنوان

مامان پارتنرم

167 بازدید | 15 پست

سلام دوستان وقت بخیر؛ من جدیدا خیلی رو این موضوع حساس شدم که پارتنرم خیلی وابسته مامانشه وقتی قربون صدقش میره اینا من حسودیم میشه اما اینو میتونم کنترل کنم فقط از اینکه انقد وابسته خونوادشه حس خوبی نمیگیرم نمیتونم چیزی بگم بالاخره مامانشه ولی من از پسرایی که در عین اینکه خونوادشونو دوس دارن ولی مستقلن خوشم میاد چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من اینجور بود،خوشبختانه بعد ازدواج کم کم درست شد،البته قبل خواستگاری بهش گفتم من پسر مامانی و وا ...

وقتی بهش گفتی ناراحت نشد یا دلسرد بشه ازت و فاصله بگیره؟

ما هم نامزد نبودیم،وقتی گفت میخوام بیام خواستگاریت گفتم،تو دوستی اصلا برام مهم نبود که هر روز با ماد ...

درسته پنج شیش ماهه

نمیدونم شاید چون خیلی دوسش دارم حساس شدم یا بخاطر تجربه قبلیم از نامزدیم ک مادرش باهام خوب رفتار نکرد حس بدی پیدا کردم

به نظرت آدما عوض میشن؟ یکی که چند سال یه اخلاقی واسش ملکه شده با یه حرف شما میذارش کنار؟

شما اول میگی بذار رسمی بشه 😂 بعد الان اینو میگی با خودت چند چندی؟

والا،من تازه قبل خواستگاری حرفامو زده بودم بازم مادرش میچسبید بهش یه سینما میرفتیم ده بار زنگ میزد،ا ...

دقیقا ؛ تا قبل جدی شدن اتفاقا ادم باید سنگاشو وا بکنه نه بعدش که هزارجور دردسر دیگه درس میشه پای خونواده ها میاد وسط 

گفتم بذار رسمی بشه گفتی کار از کار میگذره عزیزم، دوستی حتما به ازدواج ختم نمیشه منظورم این بود 

منم نگفتم حتما ب ازدواج ختم میشه ولی الان سر این قضیه با خودم و احساساتم ب مشکل خوردم چون بقول خودتون ادما عوض نمیشن