2777
2789
عنوان

چطوری به این خانم کمک‌ کنم؟؟ 🙏🙏شنیدم خیلی آبرو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 36 پست
برای دخترا چی بخرم؟ بلوز و شلوار یا پیرهن؟؟

اسی من این کراپ شلوارا رو دارم عالین قیمتشون هم خوبه

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با احترام ولی این لباس همه جا پوش نیست عزیزم 

بله عزیزم برا توخونه گفتم...

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

به نظر من اگر می شه به مادر یه پیام بده. بگو توی یک خیریه فعالیت داری که گفتند تعدادی کفش و لباس برای بچه ها تهیه کردند. اگر می شه سایز و شماره کفش بچه هاش رو بگه. وقتی که گفت بر طبق اون برای هر سه بچه اول   سه تا کاپشن بخر. چون کاپشن یه مقدار سایزش بزرگ تر هم باشه می شه پوشید. ولی لباس های دیگه سایز درست می خواد. به خصوص شلوار خریدن به این راحتی نیست. نمی خواد هم کفش هم لباس هم کاپشن بخری. اول کاپشن رو تهیه کن. بعد ببین چه قدر پول مونده. اگر باقی مونده بود کفش هم براشون بخر. شما کفش و کاپشن خوب بخری کاراییش خیلی بیشتره تا لباس و پیراهن عید. 

وقتی هم که خواستی تحویل بدی برای اینکه عزت نفس اون خانوم صدمه نبینه بگو اینا از طرف خیریه هست. نگو از طرف خودت هست. اینطوری فرد احساس بهتری خواهد داشت و بعدا هم از شما برای واسطه بودن تشکر می کنه. 

بله عزیزم برا توخونه گفتم...

بله متوجه شدم 

ولی خب چون ایشون می‌تونه فقط یه لباس بخره 

شلوار باشه بهتره تا شلوارک 

این لباس خیلی نازه ولی برای تنوع خوبه نه تنها لباس نویی که یه بچه می‌تونه داشته باشه 

متوجه حرفم میشی 

امیدوارم ناراحت نشده باشی 😘

میشه‌ شماره کارت تو خصوصی بدی

عزیزم درخواست دوستی دادم

ممنون از لطفت 

انشاله  خدا کمک بده که انجام بدم 

عکس می فرستم 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
سنشون را میگی؟

پسر ۱۴ ساله

دختر ۱۰ ساله

دختر ۶ ساله

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
گلم آنلاین شاپ منم ببین  لباسام زیر ۲۰۰ اگه خواستی چون کار خیره به قیمت خرید هم میتونم بدمت ...

عزیرم اباستونو دیدم

به نظر مناسبشون  نیست 

ممنون از پیشنهادتون 

بله متوجه شدم  ولی خب چون ایشون می‌تونه فقط یه لباس بخره  شلوار باشه بهتره تا شلوارک&nbs ...

آره گلم به اینجاش فکر نکرده بودم

چون قیمتشون مناسبه گفتم

واینکه یه خیریه پیشمون از همینا چن تا برداش واس بچه های کم بضاعت

اسی من این کراپ شلوارا رو دارم عالین قیمتشون هم خوبه

عزیزمبچه ها بزرگ ترن

ترجیحم اینه بلوز شلوار بگیرم براشون که تو خنکی هوای عید هم بپوشن 

پسر ۱۴ ساله دختر ۱۰ ساله دختر ۶ ساله

واسه پسر یک شلوار بیرونی بخر ، لی یا کتون 

و یه بلوز یا تیشرت بیرونی 

دختر ده ساله ، شلوار و بلوز ، بلوزش سعی کن بلند باشه 

روسری بخر 

دختر شش ساله بلوز آستین بلند و شلوار بیرونی ، شاد و گلدار بخر ، چین دار ، این سنی اینجوری دوست دارن 

یک و نیم 🤔🤔🤔  بببین کاپشن مناسب حدود ۷۰۰ گیرت میاد  و کفش ۴۰۰ و بلوز ۲۵۰ شلوار ۴۰۰ ...

حدودا ۱،۷ تا ۱٫۸ میشه هر بچه 

اینجوری یکم اجیل هم میشه گرفت

برنج و روغن و ماکارانی هم از خونه براشون میزارم 

فقط گوشت ‌‌مرغ میمونه 

که خدا بزرگه انشاله بتونم بیشتر پول بزارم