2777
2789
عنوان

چطوری به این خانم کمک‌ کنم؟؟ 🙏🙏شنیدم خیلی آبرو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 36 پست
به نظر من اگر می شه به مادر یه پیام بده. بگو توی یک خیریه فعالیت داری که گفتند تعدادی کفش و لباس برا ...

دقیقا همین ها که فرمودین تو ذهن خودم بود

امروز زنگ زدم به مامان بچه ها

گفتم از طرف یه خیریه خونگی تماس می گیرم

گفتم چی نیاز دارین، پول، غذا، لباس؟؟

گفت: همه چیز

گفت: اه در بساط ندارن

گفتم: فردا رنگ‌می زنم باهاتون تماس می گیرم و هماهنگ می کنم باهاتون

به همسرم پیشنهاد دادم بچه ها رو ببریم بازار خرید

که لباسا هم به سلیقشون باشه هم سایزشون

همسرم میگه ممکنه اینجوری خجالت بکشن

حالا من موندم چی کار کنم

به عکس بگیرم از بچه ها؟؟سایزشون درست میشه تشخیص داد؟؟

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده دستت هم درد نکنه

ممنون از هم فکریتون 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
دقیقا همین ها که فرمودین تو ذهن خودم بود امروز زنگ زدم به مامان بچه ها گفتم از طرف یه خیریه خونگی ...

نه عزیزم با بچه ها برید بازار درست نیست. خیلی حس تحقیر شدن به بچه ها می ده.  یا پول رو بدید به مادر. بگید با اینا برای بچه ها مایحتاج لازم رو بخرید و لطفا فاکتور بگیرید. چون فاکتور رو باید تحویل خیریه بدیم.
یا اینکه ازش سایز کفش و لباس بپرسید. خودتون کفش و کاپشن بخرید. ببرید تحویل بدید.
خدا خیرتون بده. 

نه عزیزم با بچه ها برید بازار درست نیست. خیلی حس تحقیر شدن به بچه ها می ده.  یا پول رو بدید به ...

ممنون از راهنماییتون🙏

لباس براشون بگیر ، و یزره خو و خوراک اصلی مثل مرغ و برنج و ماکارونی 

خدا دلت رو شاد کنه ک دم عیدی دل اون بچهارو شاد کردی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃