2777
2789
عنوان

جاریم مدام استوری عاشفانه میذاره

293 بازدید | 20 پست

اخه چرا؟چ دلیلی داره ک دوتا ادم عاشق همن هی بخان استوری بذارن خب تو یه خونه اید دیگه بجای اینکه استوری بذارید همو تگ کنید خب برای هم دیگه بفرستید

ب نظرتون دلیل این خز بازیا چیه😒

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما ربطی نداره

ببخشید رک گفتم

خواستم قبل اینکه جاریت بگه بهت ی غریبه بگه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تازه ازدواج کردن؟

اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

یوقتایی آدم هایی که خیلی احساساتی هستن دوست دارن مرتب ابراز کنن شعر بذارن عکس بذارن حسشونو با همه به ...

اخه مسخرس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید دلیلش برانگیختن حسادتِ بعضیاست🤭 یعنی آدم اختیار پیجشو ندارە؟ خب خوشتون نمیاد آنفالو کنید رود ...

شایدم🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب این ربطی بع شما نداره اذیت میشی نگاه نکن 

پس تموم متن های عاشقانه جمع شه کسی استوری نکنه چون خزه 

نمیدونم چرا همه چی از نظر بعضی شماها خزه 

شما بدون خزش انجام بده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚