2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون مدام تشویق به فرزند آوری میکردن ایران رو بهشت می‌دونستن حالا چراخودشون دارن بهشت ترک می کنن

بنظر من فرزند اوری و مهاجرت منافای باهم تدارن.

تازه ۱۰ تا رو تو ایران بدنیا اورد. بزرگه ک کل تایم تحصیل تو ایران بود... هنوزم مونده نتونسته بره بابت سربازی. بقیه هم یه تایمی از تحصیل اینجا بودن...

بعد اینک گفت برمیگردن. چه عیبی داره چند سالی ادم یه جا دیگ زندگی کنه ک کار و بار و وصعیت مالی ش حتی، پیشرفت کنه، بعد با دست پر تر برگرده...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

وقتی داره مردم رو گمراه میکنه هیچ هم به خودش ربط نداره

گمراه برا چی؟؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عزیزم اخبار شبکه دوم پخش کرد توپیج اینستاش هم خودش پست گذاشته شاهین صمد پورم گفت

اخبار پخش نکرد. خودش ودیو ضبط کرده بود پوسته ی اخبارو انداخته بود روش

ایشون مدام تشویق به فرزند آوری میکردن ایران رو بهشت می‌دونستن حالا چراخودشون دارن بهشت ترک می کنن

اینها از اون دسته ادم هایی هستن که میگن مرگ خوبه ولی برای همسایه

و بهترین چیزها رو برای خودشون میخوان 

ایران خوبه ولی برای مردم تا خورشون به اندازه ی سرسوزن موقعیت پیدا میکنن فرار رو به قرار ترجیح میدن  

من که اصلا حس خوبی بهش ندارم چون اگر واقعا به خاطر عقیده و علاقه ی شخصی میخواست این تعداد بچه بیاره ...

بعضی ها نمیخوان باور کنن که دارن پول میگیرن برای تبلیغ بعضی چیزها کاش مردم چشمشون باز شه 

مردمی که انقدر چشمشون به زندگی بقیست و خودشون نمیتونن فکر کنن چندتا بچه براشون خوبه، همون بهتر که گم ...

بهترین حرف 

حتی نمیدونن باید طبق شرایط زندگی خودشون فکر کنن و عمل کنن خیلی هاشون یه حرف بامزه میزنن ببین انجلینا و رونالدو هم چندتا چندتا بچه دارن چرا ما نیاریم

انقدر اعتماد به نفس دارن 

بنظر من فرزند اوری و مهاجرت منافای باهم تدارن. تازه ۱۰ تا رو تو ایران بدنیا اورد. بزرگه ک کل تایم ت ...

خب معنیش اینه اینجا رو برای زندگی و پیشرفت مناسب ندونسته 

به هر حال کشور اروپایی که راهش ندادن خودش و شوهرش هم که هنر خاصی ندارن .

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

گمراه برا چی؟؟

به قول اون اقا جدی میفرمایید ؟

وقتی اینجا کار به جایی رسیده که دارن نفقشه میکشن  دانش اموزان رو مدارس رو زوج و فرد کنن به 

مردم دارن شناسنامه هاشون به اتباع اجاره میدن و بگی همه چی گل و بلبله ده تا ده تا بچه بیارید گمراه کردن نیست 

خب معنیش اینه اینجا رو برای زندگی و پیشرفت مناسب ندونسته  به هر حال کشور اروپایی که راهش ندادن ...

شاید یه جا یه موقعیت مناسبتر پیدا کنی.

مثلا من خودم اگر بدونم جایی هست ک تو رشته خودم میتونم چیزای جدید کسب کنم، چه از لحاظ علمی چه مالی چه هر چی... مثلا برای دوسال میرم اونجا تا دست پر برگردم... ولی برمیگردم... برای مهاجرت نمیرم. این به این معنی نیست ک کشور من بده. 

چرا نداشته باشه فکر کنم بد پولی به جیب نزدن با گمراه کردن مردم 

الان که همه بلاگرا ماشاالله دارن پول به جیب میزنن اینم یکی از اونا

بعدشم ما به خودمون و شرایطمون نگاه میکنیم بچه میاریم نه به حرف دیگران