2777
2789

خداراشکر ۲ تا نفهم از کشور خارج شدن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهنیدم چرا همه انقد جبهه گرفتن؟؟ خیلی دوست داشتم با یکی بحث کنم در موردش.... چه عیبی داره ادم ب ...

ایشون مدام تشویق به فرزند آوری میکردن ایران رو بهشت می‌دونستن حالا چراخودشون دارن بهشت ترک می کنن

زندگی خودشه به خودش مربوطه چیشد پس؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

البته اون تیکه ش ک برگشت گفت تو بهشت ایران بهتون خوش بگذره و ایران بهشته رو خوشم نیومد... انکار ک مثلا میخواست خر کنه یا بگه اره نه ما اینجاییم ولی اونجا خوبه و...

ک البته از نظر من خوبه واقعا...

ولی اونمدل بیانشو نپسندیدم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ماشالله توانایی....

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
وقتی داره مردم رو گمراه میکنه هیچ هم به خودش ربط نداره

من که اصلا حس خوبی بهش ندارم چون اگر واقعا به خاطر عقیده و علاقه ی شخصی میخواست این تعداد بچه بیاره که پا نمیشد از طریق اونا پول به دست بیاره 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

من که دنبال نمیکنم همچین ادمای بیشعوری رو،اطلا مطمئن هستین بچه های خودشن😅😅😅

کاش همه مثل شما بودن اون وقت باز کار خیلی از اینها از سکه می افتاد کم کم بساطشون جمع میشد 

وقتی داره مردم رو گمراه میکنه هیچ هم به خودش ربط نداره

مردمی که انقدر چشمشون به زندگی بقیست و خودشون نمیتونن فکر کنن چندتا بچه براشون خوبه، همون بهتر که گمراه بشن

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

وقتی پیج عمومی میزنن جذب فالور می کنن تشویق افزایش جمعیت میکنن بعله به بقیه ربط داره

خیلی بلاگرام هستن تشویق بی بندو باری میکنن

تشویق صیغه شدن میکنن و...

یبار تاپیک زد یکی ک فلانی چقد بد میپوشه چقد زندگیشو ب نمایش میزاره

ریختن سرش ک سبک زندگیش اینه بتوچه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه