2777
2789
عنوان

خیلی میخوامش

213 بازدید | 6 پست

توی تاپیک قبلیم گفته بودم قضیه رو

بعد اون ماجرا چندین بار رفتیم مغازه اش ولی دیگه چیزی نگفت🥲هر پنج شنبه یا جمعه ای که میریم تا که میبینمش دلم میلرزه اگر سرش شلوغ باشه میاد سلام احوال پرسی گرمی میکنه و میره گاهی اون یه نگاهی میکنه گاهی ام من تا میبینم حواسش نیست نگاهش میکنم🥲هر وقتم که سرش شلوغ نباشه میاد و به کار ما میرسه و یجوری باهام رقتار میکنه که نمیدونم چجوری بگم خیلی خوبههه🥲😅

جز فامیلیش و اینکه اهل کجاست و مغازه اش کجاست چیزی در موردش نمیدونم😂💔آخه لامصب اومدی پا پیش گذاشتی دلمو لرزوندی.. چرا لال شدی🥲😂

آدمی ام نیستم که پا پیش بزارم و باهاش حرف بزنم

نمیدونم چکار کنم

بنظرتون چکار کنم باز حرفشو بزنه یا اینکه خلاصه یه نظری بدید..... 😶‍🌫️

#یک_ عدد_عاشق_حیوانات🥲🤍عاشق بی زبان ها باش.... که خوش زبان ها پر از مکرند🫂🍃

ب نظرم انقد نرو،بذار ب خودش بیاد 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ب نظرم انقد نرو،بذار ب خودش بیاد 

اتفاقا یه دوهفته ام نرفتم بعد که رفتم مثل بچه ها تا مارو دید یه جوری ذوق کرد نمیدونی😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا یه دوهفته ام نرفتم بعد که رفتم مثل بچه ها تا مارو دید یه جوری ذوق کرد نمیدونی😂

پس چرا زبون باز نمیکنه؟شاید منتظرجواب توع؟

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

پس چرا زبون باز نمیکنه؟شاید منتظرجواب توع؟

به مامانم گفته بود مامانم بهش نه گفته بود

ولی من میخواستم

اونم از وفتی نه شنیده دیگه حرفشو وسط نکشیده

به مامانم گفته بود مامانم بهش نه گفته بود ولی من میخواستم اونم از وفتی نه شنیده دیگه حرفشو وسط نکش ...

اوووه مامان جان کارو بد کرده ک،پس ی جوری نخو بده،یا ب وسیله ی واسطه برسون ک میخوای فک کنی و...

اوووه مامان جان کارو بد کرده ک،پس ی جوری نخو بده،یا ب وسیله ی واسطه برسون ک میخوای فک کنی و...

دیگه از نخ گذشته مجبورم طناب بدم🤦🏻‍♀️😂نمیگیره لامصب