2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست میشه بیاین؟🖤

143 بازدید | 24 پست

من بخاطر حال روحیم امسال زیاد نتونستم برم مدرسه..چارشنبه هفته قبل مدیر مدرسمون زنگ زد گفت غیبتات خیلی زیاد شده باید بری حراست با کلی التماس مامانم راضی شد شنبه بیام تو مدرسه تعهد بدم که دیگه غیبت نکنم ولی امروز از استرس حمله عصبیم بم دست داد باز نتونستم برم مدرسه:)حالا فردا باید برم استرس همچیو دارم ک نکنه قبول نکنن بفرستنم حراست..یا با مامانم بد رفتار کنن و کلی از درسام عقب افتادم

بچها خیلی حالم بده یچیزی بگین آروم شم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روزی اصلا یادت نمیمونه که نمره فلان فلان چی بود حتی ممکنه اسم مدرسه ام ب زور یادت بیاد

اصلا ارزش نداره حرص بخوری

اصن بری حراست

چیزی نمیشه بگو حالم بده مشکل روحی دارم نمیتونم برم

مدیرت ام ک خودش سادیسمی...

قرص مصرف میکنم بخاطر حال روحیم و حمله عصبیم💔🥲 خیلی ماجرا داره ک بعدا تاپیک میزنم راجبش براتون تعر ...

عزیزمم درکت کنم اگ ازت بخوام نماز بخونی میتونی؟

مشاور سایتمم😌❤