2777
2789
عنوان

ارتودنسی

94 بازدید | 19 پست

سلام 

دو روزه دندان های پایینم صدا میدن اول فکر کردم از براکت که شکسته ولی از پشت هم دست میزنم صدا میده یا فکم رو یکم فشار میدم  دندان های پایینم صدا میده می‌تونه بخاطر حرکت دندان ها باشه ؟ 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چجور صدایی؟؟ چند وقته انجام دادی

۱ سال هست انجام دادم حالت تق تق صدا میده به براکت هامم دست زدم اصلا تکون نمیخورن

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
آره به خاطر حرکت دندوناته 

پس طبیعیه صداش حالت تق تق هست ولی به براکت دست زدم اونا حرکت نمیکنن که بگم از اوناس

پس طبیعیه صداش حالت تق تق هست ولی به براکت دست زدم اونا حرکت نمیکنن که بگم از اوناس

نه عزیزم من یک سال و‌نیمه گذاشتم 

صدا میداد یک ساله 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
نه عزیزم من یک سال و‌نیمه گذاشتم  صدا میداد یک ساله

خب خدارو شکر خیالم راحت شد منم ۱ ساله هست خسته شدم می‌خوام سریع تموم بشه

خب خدارو شکر خیالم راحت شد منم ۱ ساله هست خسته شدم می‌خوام سریع تموم بشه

منم والا خسته  من شاید نزدیک یک سال و نیمه دیگه هم طول بکشه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
منم والا خسته  من شاید نزدیک یک سال و نیمه دیگه هم طول بکشه

اصلا واسه زمان طولانی تر نمیتونم هربار که سفت می‌کنه از درد میمیرم 

مال هر کس فرق میکنه 

پس برای شما هم صدا میداد ؟ به دکترتون گفتین ؟ 

من جدیدا اینجوری شده یکم نگرانم 

منم فقط سه روز درگیر دردش میشم 

منم ۳ روزه از روز ۴ دیگه دندان هامو مجبور به کار میکنم با وجود دردش مجبورن تحمل میکنم چی میشد آخه یه دندون صاف داشتیم این همه درد نکشیم