2777
2789

اینو بگم دوازدهمم بچه نیستم ۱۸ سالمه 😬

بعدشم من یه رفیق دارم که یه مدرسه دیگه هست یکی از همکلاسیاش اومده پیش ما خلاصه این یه روزی که اومده مثلا به دوستای اونا گفت فلانی رو میشناسید ( همین رفیقم رو) منم همون جا بودم ولی به من چیزی نگفت منم به خودم نگرفتم کلا گفتم شاید اون اصلا منو دوست خودش نمی دونه چرا الکی خودم وسط بندازم وقتی منو معرفی نکرده بعدش امروز به اون گفتم نمره فیزیک هاتون دادن(چون اون نمرات نوبت اولش اونجا ثبت میشن) گفت نه بعد گفتم دوست من همکلاسی تو بوده لو نمی‌ده چند شده گفتم فضولی کنم (جهت شوخی)گفت اسمش کیه منم اسمش گفتم نکنه بره بهش بگه اونم ضایع ام کنه بگه نه این اصلا دوست من نیس یا اصلا چرا اون چیزی نگفته بهش در حالی که اون حتی همکلاسی‌های دوران دبستانش معرفی کرده ولی منو نه😶

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
نفهمیدم هرچی خوندم😂

به طور خلاصه بگم اینه که رفیقم منو به یکی از همکلاسیاش که اومده مدرسه ما معرفی نکرده بود که ما با هم دوستیم ولی چند تا دیگه رو معرفی کرده بود ولی من خودم رفتم به همکلاسیش گفتم

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.