2777
2789

من ناخواسته باردارم(قرص بارداری اورژانسی خوردم اما شد) 

فرزند سوم ، هر کاری کردم که سقط بشه نشد

زعفرون داروی گیاهی و …

رفتم سونو گفت سالمه و قلبش تشکیل شده

خیلی گریه کردم، برنامه زندگیم بهم ریخته ، نمیتونم به لیوان آب بخورم و برای بچه هام نیمتونم غذا بپزم

این خواب رو دیدم ، نمیدونم چکار کنم 

خیلی داغونم، یه تصمیم بزرگ و مهم 

نیمدونم کمکم کنید 

یه جمله بگین قوت قلب بگیرم 

خواب دیدم یه دختر بدنیا آوردم ، تا به دنیا اومد حرف زد، 

و گفت این به معجزست …😓😓 همه دورش جمع شده بودن

خیلی زیبا بود 

خیلی پوست سفید صورت گرد با چشمای روشن 

حرف میزد 

پنج روزه بود می ایستاد ‌نمیدنم معنی این خواب به استرس من ربط داره 

یا رویای صادقه بوده

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

اینم مثل دو تا بچه های دیگه ت ، چرا میخوای بکشیش آخه

بچه دیگه خودش دست به کار شده اومده به خوابت که دست بردار بذار زندگی مونو بکنیم 

مشکلت چیه ؟ هر چی هست واسه ش راه حل هست برنامه ت تغییر کرده درست ولی راه برای مدیریتش هست دستت رو آلوده نکن به خون بچه ت 

حتما یه راهی وجود داره که بتونی هم برنامه هات رو مدیریت کنی هم بچه ت محروم نشه از زندگی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اینم مثل دو تا بچه های دیگه ت ، چرا میخوای بکشیش آخه  بچه دیگه خودش دست به کار شده اومده به خو ...

ممنون عزیزم 

، عصبانی بودی ولی درست گفتی 

اخه دقیقه سه هفتست یه لقمه غذا نمیتونم بدم بچه هام 

عذاب وجدان دارم براشون. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  ، عصبانی بودی ولی درست گفتی  اخه دقیقه سه هفتست یه لقمه غذا نمیتونم بدم بچه ...

نه والا لحنم عصبانی نبود با صدای نازک بخون نه خشن 😅 

اشکال نداره غذا ندادی یا از بیرون بگیر یا به شوهرت بگو یا غذاهای آسون درست کن همه رو بریز توی قابلمه تموم شه بره ویار تهش تا سه ماهگیه دیگه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من تعبیر خواب بلد نیستم ولی فک میکنم بحث عذاب وجدانی ک داشتی باعث شده خواب ببینی

ناشکری نکن و از خدا بخشش بخواه بخاطر اشتباهت

ایشالله ی فرزند صالح و سالم بدنیا میاری

عزیزم تو خدا سقط نکن گناه داره ببین حتی خواب هم دیدی  انشاالله اگه شرایطشو نداری بعد این نی نی سفت جلو گیری کن

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
عزیزم تو خدا سقط نکن گناه داره ببین حتی خواب هم دیدی  انشاالله اگه شرایطشو نداری بعد این نی نی ...

دیگه از اورژانسی بدتر 

باورم نمیشه 

دو تا قرص اورژانسی که قلب آدم بالغ رو از کار میندازه چطور باعث سقط نشد

دیگه از اورژانسی بدتر  باورم نمیشه  دو تا قرص اورژانسی که قلب آدم بالغ رو از کار میندازه ...

عزیزم نکن این کارو من تو عقد حامله بودم و رفته بودم آزمایش و گفت باردار نیستی من دوتا آمپول زدم  که پری بشم ولی نشدم و یه ماه بعدش رفتم سونو و گفت بارداری و من مونده بودم تو  دو راهی نمی‌دونستم چیکار کنم دلم نمی‌خواست فعلا بچه دار بشم ولی همسرم گفت حق نداری سقط کنی ومن هم نکردم ناشکری. هم نکردما نمیدونم دقیق ولی خدا بعد شش ماه ازم گرفتش شما هم توبه کن و خدا رو شکر کن چیزی بچه نشده باشه قرص خوردی خطر ناکه خدا انشاالله کمکت کنه  بتونی اداره کنی زندگی تو بچه های قبلت چند سالشونه کوچیکن ؟

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
عزیزم نکن این کارو من تو عقد حامله بودم و رفته بودم آزمایش و گفت باردار نیستی من دوتا آمپول زدم  ...

گلم بچه هام ۱۰ و ۶ هستن دوتا پسر 

گلم بچه هام ۱۰ و ۶ هستن دوتا پسر 

خدا حفظشون کنه برات انشاالله خدا بهت یه دختر تپل مپل هم میده   دیگه چی میخوای از خدا فقط ناشکری نکن توبه کن و خدا رو شاکر باش  انشاالله بعد از اومدن نی نی رو به راه میشه الان چند هفته هستی لطفا برای منم دعا کن خدا بهم بچه سالم بده 

اسی  حالتو کاملا درک میکنم 

چون منم ۲ بچه ای ناخواسته دارم حالم خیلی داغون بود ولی نگهشون داشتم و خدا معجزه‌ کرد تو زندگیم  

بخصوص بعد بچه ای سومم که بعد تقریبا ده سال از بچه ای دومم خدا بهم داد دوتا دختر داشتم و سومی پسرشد 

از لحاظ مالی هم کلی پیشرفت کردیم خدا رو شکر 

برا شما هم شاید یه دختر ناز باشه

خدا حفظشون کنه برات انشاالله خدا بهت یه دختر تپل مپل هم میده   دیگه چی میخوای از خدا فقط ن ...

عزیز دلم الان ده هفته هستم 

خدا خودش به دل مهربونت یه میوه ببخشه 

اسی  حالتو کاملا درک میکنم  چون منم ۲ بچه ای ناخواسته دارم حالم خیلی داغون بود ولی نگهشون ...

عزیز دلم 

حرفاتون قوت قلب میده بده من

خدا فرزندانت رو حفظ کنه گلم 

ممنون از کامنت قشنگت 

عزیز دلم الان ده هفته هستم  خدا خودش به دل مهربونت یه میوه ببخشه

خدا برات حفظ کنه مرسی بابت دعای قشنگت  دیگه نزدیک سونو ت هست رفتی بیا از حال نینی بهمون خبر بده وازجنسیتش 😍❤️

عزیز دلم  حرفاتون قوت قلب میده بده من خدا فرزندانت رو حفظ کنه گلم  ممنون از کامنت قشنگت ...

ان شاالله ای بچه سالم وصالح خدا بهتون ببخشه 

خدا عزیزانتو برات نگه داره گلم 

من واقعیتو بهت گفتم عزیزم 

قطعا خدا صلاحش دونسته که شما رو لایق ای فرشته دونسته 

مطمعنا خیریته