2777
2789
نه بدتر نبوده سبک زندگی تغییر کرده  ببین سر پاییز میشه چقدر تاپیک میزنن برا بارونی و سوییشرت . ...

تاپیکا کسایی میزنن که دستشون به دهنشون میرسه....دیدی از طرف دیگه چقد تاپیک میزنن والتماس میکنن اگه لباس استفاده شده دارید یا تاپیک میزنن اگه کتاب کنکور دارید برام بفرستید یا تاپیک میزنن کمک‌های دیگه میخوان؟

شما وسعت میرسه ....باتوجه به تاپیکای قبلیت دیدم اهل فیلر زدنی واهل خریدلباس عید کردنی پس معلومه دستت ...

من خرید خاصی نکردم هزینه فیلر و... هم در طول سال جمع میکنم. منم روزای سخت داشتم و دارم سواره هم نیستم.

من نمیگم گرونی نیست ...

میگم وسط این همه تلخی چند روز به روح و دل مون استراحت بدیم . این هوای خوب یه فلاسک چای و زیرانداز می تونه یه روز عید رو قشنگ کنه و متفاوت. من تو تاپیک ها هم دیده باشی گفتم خرید خاصی نمیکنم. برایبچه هام هم ارزون ترین جایی که می شناختم یه دست لباس خریدم اونم چون واقعا لباس مرتب دیگه نداشتن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما وسعت میرسه ....باتوجه به تاپیکای قبلیت دیدم اهل فیلر زدنی واهل خریدلباس عید کردنی پس معلومه دستت ...

خدا ازشون نگذره که مردم اینقدر گرفتار کردن حرفای شماهم درسته آدم تا پول نداشته باشه عید بهش خوش نمیگذره 

یه دست خونه ای یه شلوار لی. اگه تهران هستی بگم از کجا و به قیمتی خریدم

همینا که گفتی یه دست خونگی ویه شلوار لی واسه کسی که فقط ۲تا بچه داره ۱۵۰۰نمیشه،دوتا بچه روی هم ؟طرف داره ماهی ۱۱ حقوق میگیره ومستاجره حالا حساب کن میرسه یانه تازه اینی که من دیدم شاغله هست دیگه خدا بداد اون که بیکاره یا کار درست درمون نداره

تاپیکا کسایی میزنن که دستشون به دهنشون میرسه....دیدی از طرف دیگه چقد تاپیک میزنن والتماس میکنن اگه ل ...

بله قطعا هستن. باور میکنی من بین همین قشر نیازمند اینقدر دیدم ادمایی که شوخ و خنده رو بگو بخند دور هم جمع میشن عید فقط چای میخورن ولی چند روز دنیا رو میذارن کنار.

این جمله رو یه کارگر ورشکسته بم گفت عمر میگذره غم بخورم یا چایی . اگه خودم دلم خونه چرا دل بچه هام از الان خون کنم. اونام بزرگ میشن کلی وقت دارن برا غصه خوردن

الکی خوشی می کردن میزدن میرقصیدن 

اره بوش نمیاد 😂 

نی نی سایتی ها همیشه ساز مخالف میزنن اسی ناراحت نشی ها 

الان اگه میگفتی وااای عید داره میاد وای خرید وااای آسمون آبی همتای آفتابی خونه تکونی و فلان میومدن میگفتن هیچچچچ هم اینطور نیست تو دلت خوشه 😬🤌

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
همینا که گفتی یه دست خونگی ویه شلوار لی واسه کسی که فقط ۲تا بچه داره ۱۵۰۰نمیشه،دوتا بچه روی هم ؟طرف ...

تهران هستی؟ 

من لباس خونگی  بلوز شلوار خریدم ۲۲۹ . شلوار لی ۲۹۹ . تمااااااام

بدلیل بی پولی ،نداشتن دل خوش ،بخدا من بیرون میرم بدترافسرده میشم چون انقدربچه های کاروگدا میبینم که ازخودم بدم میاد چرا نمیتونم بهشون کمک‌کنم 

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
من خرید خاصی نکردم هزینه فیلر و... هم در طول سال جمع میکنم. منم روزای سخت داشتم و دارم سواره هم نیست ...

بقول خودتون در طول سال جمع کردین حتما یچیزی موند که تونستین جمع کنین ....انشالله که همیشه براتون بمونه وبه شادی خرج کنین وهیچ وقت مجبور نشید واسه گذران زندگی به کسی رو بندازید

بقول خودتون در طول سال جمع کردین حتما یچیزی موند که تونستین جمع کنین ....انشالله که همیشه براتون بمو ...

ان شاءالله همه مردم تن سالم و دل خوش داشته باشن با هر موجودی بانکی

تهران هستی؟  من لباس خونگی  بلوز شلوار خریدم ۲۲۹ . شلوار لی ۲۹۹ . تمااااااام

عزیزم کجا رومیگی انقدرقیمت مناسب خریدی

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
بله قطعا هستن. باور میکنی من بین همین قشر نیازمند اینقدر دیدم ادمایی که شوخ و خنده رو بگو بخند دور ه ...

بله چرا باور نکنم منم تو سخت ترین شرایط زندگی کردم روزایی بود که شوهرم بیکار بود واون شب نداشتیم ولی خدارو شکر بعد از چندین سال بدبختی کشیدن خدا یه آدم خیرکار سر راهمون گذاشت والان شغل پیمانی ولی دولتی داریم وخودم خداروشکر مشکلی ندارم ولی اطرافم زیاد میبینم.

.ما بزرگترا میتونیم خودمونو اینطوری گول بزنیم ولی بچه ها نه چون میرن بیرون ولباسای بقیه میبینن ،حتی آجیل تو دست همکلاسی ودوستان میبینن شاید هم نگن وبرومون نیارن ولی انقد مقایسه میکنن.