2777
2789
واقعا ...حالا یه عده به هر دلیل ممکنه مشغله هایی داشته باشن که حس و حال عید زیاد نباشه براشون ولی اک ...

درست میگید

منم منظورم خرید های انچنانی نیست 

همین که یه دستی به روی خونه بکشی سبزه بکاری هفت سین بچینی و .... اینا میشه حال و هوای عید دیگه.

خیلیا خودشون دلیل حال بد خودشون هستن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چرا انقدر انرژی منفی میدی

خیلیا هستن که خونه تکونی کردن

خرید عید اگه پول داشتن و چیزی لازم داشتن خریدن

الان دیگه مثل گذشته نیست که، مردم ازین عید تا اون عید چیزی نخرن، در طول سال هرچی لازم داشته باشن می‌خرن 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونجا که دیگ اکثرا نه دل دماغ خونه تکونی دارن نه لباس جدید خریدن نه .برنامه واسه مسافرت....انگار ...

عزیزم اکثرا خونه تکونی می کنن و اتفاقا اونایی که نمی کنن خودشون یا تنبلن یا افسرده

خرید هم که شلوغی خیابونا نشون میده دارن انجام میدن با این تفاوت که مردم در گذشته ها فقط سالی یبار عید خرید میکردن حجم خریدشون و ذوقش بیشتر بود الان هر فصل جدا خرزد میکنن اغلب.

مسافرت هم که الان نمام بلیط ها پیش فروش شده همین الان بپرس شهرای جنوبی شهرای توریستی چقدر شلوغه . پریشب بوشهر ساحل غوغا بود از مسافر

خب این همه ترافیک و شلوغی مسیرها و پر شدن هتل ها و ردیف های چادرهای رنگی مسافرتی چیه پس؟!!!!!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
میشه شما بگی کسی که تو پول نون شب میمونه چطور میتونه دلشو خوش کنه ؟

خب عزیزم تمام ۳۶۵ روز سال همین هست اوضاع مون

من یه مشت گندم خریدم با دخترم گذاشتیم برا هفت سین با همون اینقدر ذوق کرد. همین که پادری ها رو برا خونه تکونی می شستیم کلی براشون هیجان داشت کف مالی میکردن . در حد روزمره هم میوه و شیرینی. هیجان عید به میلیونی خرید کردن نیست خس بهار و عید از تو دل ادم میاد. دلتون صبور و بزرگ کنید

عزیزم اکثرا خونه تکونی می کنن و اتفاقا اونایی که نمی کنن خودشون یا تنبلن یا افسرده خرید هم که شلوغی ...

شما میگید مردم در گذشته سالی یبار خرید میکردن الان هرفصل خرید میکنن، یعنی در گذشته وضع مردم بدتر از الان بود ؟والان بهتر شده وضعشون ؟  

شما میگید مردم در گذشته سالی یبار خرید میکردن الان هرفصل خرید میکنن، یعنی در گذشته وضع مردم بدتر از ...

نه بدتر نبوده سبک زندگی تغییر کرده 

ببین سر پاییز میشه چقدر تاپیک میزنن برا بارونی و سوییشرت . زمستون میشه برا پالتو و کاپشن و بوت عید میشه جدا تابستون برا لباس تابستونی..

الان خرد خرد خرید میکنن در طول سال

والا ماهم همینطوریم خیلی هنر کنیم تا سر ماه برسونیم که قرض نکنیم.....بعضیا فکر میکنن با حلوا حلوا گف ...

ماهم همینیم همشم بخاطر قسط و قرض. و ایناس🥲🥴نهایت سیصد چهارصدبمونه گاهی یه ریالم نمیمونه برامون 🥴

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
خب عزیزم تمام ۳۶۵ روز سال همین هست اوضاع مون من یه مشت گندم خریدم با دخترم گذاشتیم برا هفت سین با ه ...

شما وسعت میرسه ....باتوجه به تاپیکای قبلیت دیدم اهل فیلر زدنی واهل خریدلباس عید کردنی پس معلومه دستت به دهنت میرسه...ولی عزیزم خیلیا با حقوق اداره کار زندگی میکنن وهمینطور خیلیا بیکارن نمیتونن یه دست لباس بخرن حتی همون شیرینی که شما میگی یه دلخوشیه ساده هست....از قدیم گفتن سوار خبر از پیاده نداره..