2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته امشب عروسی دعوتیم

275 بازدید | 13 پست

اولین مراسمیه بدون حضور بابام می خوام برم خیلی دلم گرفته همش یاد بابامم حرفاش حرکاتش همش تو ذهنم میاد کارهایی که موقع عروسی رفتن انجام می داد

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
خدارحمتش کنه حتما مهربون بوده بابای من میگف بیاین یکمم از گوه من بمالین ب صورتاتون 😂😂😂

چه بابای بانمکی😂😂😂😂😂😂

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه ها تا حالا چیزی تو شیپور فروختین؟؟؟لطفا جواب بدید🙏🏼🙏🏼🙏🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتش کنه حتما مهربون بوده بابای من میگف بیاین یکمم از گوه من بمالین ب صورتاتون 😂😂😂

خیلی مهربون بود پایه رقص هم خیلی بود همیشه با بابام می رقصیدم از اول تا اخر مراسم ها کلا خیلی خوشحال بود مخصوصا عروسی های بچه داداشش که الان هم عروسی پسر عمومه

این بانمکه؟😂😂حالا من استیکر خنده میزارم فک نکن خرسندم😂همیشه با ناراحتی و دعوا میرفتیم

قدرش و بدونید بخدا خیلی سخته الان به زور خودم و کنترل کردم گریه نکنم چشمم زود پف می کنه

این بانمکه؟😂😂حالا من استیکر خنده میزارم فک نکن خرسندم😂همیشه با ناراحتی و دعوا میرفتیم

آره خیلیییی 

ما هر موقع آرایش میکردیم 

بابام میومد جلوی آینه ادای مارو در میاورد کرم و رژ اینا برمیداشت میگفت به جای اینکه خودتونو نقاشی کنید یکمم منو کنید 🤣🤣🤣🤣 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...