2777
2789
عنوان

بچه ها کسی از من خرید میکنه

81 بازدید | 10 پست

من یه شاپه عینک دارم قیمت هامم بد نیست کیفت هامم خوبه اما چون اوایل کارمه کسی ازم حمایت نمیکنه با بهم اعتماد نمیکنه در صورتی چهیه پیجه دیگه محصولات پوستی دارم روزی 5 دایرکت میگیرم از ثبت سفارش :)))))) 

عزیزم برای اینکه یه پولی دستت بیاد بیا تاپیک اخرم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام هایلایت سفارش محصولات پیجمو پر کنم نه پولش فعلا

خب پول هروقت بیاد خوبه میتونی این پولو بگیری و جایزه بزاری تو استوریت این پولو ب مشتری هات بدی ریپلایت زیاد بشه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من میخوام هایلایت سفارش محصولات پیجمو پر کنم نه پولش فعلا

هربار عینکاتو تو پیج آرایشیت استوری کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
هربار عینکاتو تو پیج آرایشیت استوری کن

ای جونم عزیزم ممنونم از دل گرمیت اما پیجه آرایشی ماله خودم نیست! ماله یه دوستم توی کره جنوبیه من فقط ادمینیش انجام میدم اما باید گفت پیجم از صفر خودم رسوندم به اینجا اما خب بازم برام ناراحت کنندس دلم میخواست درخواست پیجه منم بره بالا 

ای جونم عزیزم ممنونم از دل گرمیت اما پیجه آرایشی ماله خودم نیست! ماله یه دوستم توی کره جنوبیه من فقط ...

دست زیاده دیگه... باید صبوری کنی

دوستت برات تبلیغ نمیکنه تو پیجش؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم پست گذاریتو با کیفیت تر بکن و ریلز بساز با ایده های خلاقانه بعد یه مدت که فالوورات رفت بالاتر تبلیغات بده یه سری از بلاگرا واقعا جذبشون خوبه

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

ای جونم عزیزم ممنونم از دل گرمیت اما پیجه آرایشی ماله خودم نیست! ماله یه دوستم توی کره جنوبیه من فقط ...

اگه میتونی به همین دوستت یه مقدار پول بده برای تبلیغات و پیج عینکاتو تو همون شاپ ارایشی تبلیغ کن

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

تا حالا بهش نگفتم اما فکر نکنم!

غیر مستقیم بهش بگو

مثلا بگو راهنماییت کنه ک چکار کنی پیجت بره بالا و...

از نگرانیت بگو، بخواد خودش بهت میگه