چون عزیزم خیلی کلی مینویسی من میخواستم راهنماییت کنم و ازت خواستم دقیق توضیح بدی اما کلی گوی ...
واقعیتش آخرین دعوامون اینطوری شروع شد که خانواده اش که طبقه پایین ما هستن عروسی دعوت بودن عادتشونه کلا جایی میرن پرنده و سگ و هرچی که دارن رو زنگ میزنن که شوهر من آب و غذا بده ،ما سرشام بودیم زنگ زدن که به سگ شیرخشک بدید و ناگفته نماند که من چند بار به خانواده اش گفته بودم ولی عمدا این کارا رو میکنن،من به شوهرم گفتم ما هنوز شام نخوردیم شروع کرد به من فحش داد وتوهین کرد،البته من سنگ دل نیستما که بگم چرا به حیوون غذا میده.من مشکلم خانوادش و زنگ زدناشون هست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به نظرم حالا که اومدی خودت برنگرد اصلا صورت خوشی نداره باید صبر کنی تا یه چراغ سبز ازش ببینی
سر کتاب و اینا هم چیزی جز مزخرفات نیست نرو دنبالش . همسر شما تند هست ، اینجور آدمها یه شبه یه ماهه و یکساله خوب نمیشن و باید در دراز مدت آروم آروم خوب بشن. چون این بخشی از شخصیتش هست . شما الان خونه خودت نیستی و گفتی با خانواده همسرت یکجا زندگی میکردی پس قطعا میدونن شما خونه نیستی . چرا هیچ اقدامی برای بر گرداندن شما نمیکنن؟ چیز دیگه ای هم هست که باید بدونیم ؟ در واقع من حس میکنم اونام از شما دلخوری دارن