2777
2789
عنوان

ترک قرص اعصاب می خوام بستری بشم

296 بازدید | 25 پست

4 ساله آلپرازولام و سرترالین مصرف دارم و اصلا تو خونه نتونستم ترکش کنم میگم بستری بشم برای ترکش تو شیراز جایی هست؟ 

ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جوری میخواستی ترک کنی؟؟

کمش میکردم اما اصلا فایده نداشت

ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 
عزیزم.. مشکل اصلی و ریشه ای که باعث شد قرص بخوری چیه؟ چندسالته؟ چرا قرص میخوری؟  بستری شدن مغز ...

یه افسردگی داشتم بعدش خودکشی کردم چندسال پیش منظورمه بستریم کردن به زور قرص بهم دادن به زور میگفتن باید قورت بدی

چه حالی میشدی وقتی نمیخوردی؟؟

بدن لرز دارم کلافه ام. استرس

چه دوزی میخوری؟

سرترالین 50 یا 100 می خورم آلپرازولام نیم

یه افسردگی داشتم بعدش خودکشی کردم چندسال پیش منظورمه بستریم کردن به زور قرص بهم دادن به زور میگفتن ب ...

🥺امیدوارم مشکلت حل بشه زودتر.. یعنی الان اگه نخوری ازشون حالت بهم میریزه خیلی؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
🥺امیدوارم مشکلت حل بشه زودتر.. یعنی الان اگه نخوری ازشون حالت بهم میریزه خیلی؟ 

خیلی زیاد تو این حال شوهرمم کلا چندروزه باهام دعوا کرده البته همه بلاها اون سرم آورد قرص اعصاب شروع شدا.. حالا میگه طلاقت میدم تو خونه راهم نمیده

برو تحت نظر یه دکتر خوب کمک کنه قطع کنی

ب نظرت بستریم میکنن