2777
2789
عنوان

نخندینا ولی ذوق دارم😍🥺

10818 بازدید | 210 پست

فقط چون خیلی ذوق زده ام ولی کسیو ندارم بگم براش اینجا تاپیک میزنم 

امروز رفته بودش مغازه دوستش که تازه افتتاح کردن ،اکسسوری و این چیزا میفروشن 

بعد اونجا که رسید با حوصله از کلی گیره و کش مو عکس گرفت که انتخاب کنم 🥺😍

بعد پرسید دیگه چی میخوای؟من گفتم همون گیره ها کافیه

گفت نه 

هستین بگم باقیشوو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هابگوهستم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

رفت از روی لاکا عکس گرفت،از وقتی با همیم من دیکه لاک نمیزنم، گفتم بهش لاک نمیزنم، گفت انتخاب کن برای خودم بزن، اقا داشتم میمردم از ذووووق ،۶ تا هم لاک انتخاب کردم

😍😍

بعدش لوازم آرایشا رو عکس داد چون خیلی ارایش نمیکنم چندتا رژ انتخاب کردم فقط، همه رو با حوصله دونه دونه باز میکرد عکس رنگشون رو نشون میداد 🥺🥺😍

بعدش از ردیف جورابا عکس داد گفت انتخاب کن، گفتم سلیقه خودت هرچی برداری، ۲۰_۲۵تا جفت رو دونه دونه عکس داد و نظرم رو پرسید و آهر سر ۱۲ تاشون رو برداشت برام، خیلی گوگولی و خوشگل بووودن

بعد گفت دیگه چی بگیرم؟ گفتم چیز دیگه ای لازم ندارم 

خودش گفت آینه کوچیک نداری،یادش بود اون روز افتاد شکست🥺🥺🥺

کلی آینه های مختلف رو تک تک عکس داد تا یکی رو انتخاب کنم

بعدشم به سلیقه خودش ۳ جفت ساق دست های کارشده و نگین دوزی شده برداشت برام

آخر سرم پرسید چیز دیگه ای لازم نداری خانومم؟ انکاری من کنارش بودم اونجا 🥲🥺😍

اصن اینقدر از ظهر پر شوق و ذوقم از این حرکتش که حد نداره 

کلی دلم میخواست که یکی بود براش تعریف میکردم،حیف که تنهام💔

بعدش از ردیف جورابا عکس داد گفت انتخاب کن، گفتم سلیقه خودت هرچی برداری، ۲۰_۲۵تا جفت رو دونه دونه عکس ...

الهییی عزیزم خوشبخت باشید همین که ایشون رو دارید می ارزه به هزاران دوست...

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن