2777
2789
عنوان

کی اوپنهایمر دیده؟ حالم بد شد

279 بازدید | 11 پست

اوپنهایمر بعد اینکه بمب ساخت و چندین نفر با همین بمب کشته شدن احساس عذاب وجدان و پشیمونی میکرد و رفت گفت که من احساس میکنم دستام به خون آغشته است از کارم پشیمونم این حرفا بعد جالبه این لاشی زمانی که داشته با زنش ازدواج می‌کرده با یه دختر دیگه هم بوده که خیلی دوسش داشته 

حتی بعد ازدواجشم باهاش رابطه داشته تا دیگه این دختره میمیره و فراموشش می‌کنه 

برام جالبه تو این مورد احساس گناه نکرده🙄

انیشتین هم به نظرم یه آدم روان پریشی بوده 

توی دانشکده ای که درس میخونده فقط یه دختر اونجا بوده عاشق اون بوده باهاش ازدواج می‌کنه دوتا پسر براش میاره اما دومی رو که حامله بوده انگار اینشتین زنشو بی محلی می‌کرده و با دختر عموش ریخته بوده رو هم و نامه براش می‌فرستاده 

بالاخره از زن اولش جدا میشه می‌ره دختر عموعه رو میگیره 

زن اولشم پسر دومیش خیلی به طرز غمناکی از این دنیا میرن 

به نظرم اینا مخاشون تاب داشته که هی چندتا چندتا عاشق میشدن مثل انسان معمولی نبودن 

اصلا بعد اینکه زندگی نامه اینارو خودنم نظرم راجبه همه چیز منفی و بد شده💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه نقاط تاریک دارن 

اوپنهایمر و انیشتین برای روابطشون معروف نیستن

برای علمشون معروفن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
همه نقاط تاریک دارن  اوپنهایمر و انیشتین برای روابطشون معروف نیستن برای علمشون معروفن

آخه اونی که عاقله باید درست رفتار کنه 

اگه اینجوریه ریدم به همه علم دانش دنیا خیلی ببخشید

زندگی شخصیشون به خودشون ربط داشته.

خدمتی که علم این آدم‌ها به بشریت کرده قابل اندازه‌گیری نیست.

خوبه که در مورد این افراد تحقیق می‌کنید. راجع به افکار و دانششون هم بخونید.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

زندگی شخصیشون به خودشون ربط داشته. خدمتی که علم این آدم‌ها به بشریت کرده قابل اندازه‌گیری نیست. خو ...

آدمای دیگه ازین نابغه ها الگو میگیرن 

اونا که همچین سوابقی دارن باید بهترین عملکردم داشته باشن 

نمی‌دونم چی بگم ولی خودت بفهم😂

آخه اونی که عاقله باید درست رفتار کنه  اگه اینجوریه ریدم به همه علم دانش دنیا خیلی ببخشید

کسی نگفت اونا عاقل هستن اونا عالم هستن توی حوزه خودشون 

الان متوجه بشید فلان عالم یه جای دیگه از کارش می لنگیده دیگه از دستاوردهای علمش استفاده نمیکنید ؟ 

پس لامپا رو خاموش کنید چون ادیسون اختراع برق و لامپ رو دزدیده 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چرا میگی انسان بزرگی بوده؟ میدونی خیانت کرده؟

انسان با دانشی بوده 

خیلی باعث پیشرفت علم شده 

خیلی تلاش کرده برا پیشرفت

خیلی خلاق بوده 

خیلی امیدداشته 

من همینا برام کافیه برای یه انسان بزرگ بودن اون زندگی شخصیشه به من اسیب نزده یا به من سود نرسونده و به من مربوط نیست