2777
2789

سلام 

تو تاپیکای قبل گفتم مرده زن دار بود من نمیدونستم و دو سال باهم بودیم ، 

بعد ب زنش گفتم 

میخان باهم از من انتقام بگیرن 

خب ب من چه بره شوهرشو جمع کنه 

منم نمیدونم یعنی نبایو میگفتم؟ من نمیدونستم زنا دوس ندارن بدونن شوهرشون خائنه 

من به امام حسین نمیدونستم طرف زن داره 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن الان زنه داغه بعدا میفهمه چیشده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

حال مون رو بهم زدید با تاپیک های خیانت مردهای متاهل 

آدم ها رو از ازدواج زده میکنید 

دو سال با کسی باشی و نفهمی طرف متاهله واقعا نوبره 

یکم چشم و گوشتون رو باز کنید

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

۲سال متوجه حشدی مرد متاهله چقدر بازیگر خوبی بوده

نباید میگفتی 

چیکار داشتتی بالاخره خودش میفهمید

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
حال مون رو بهم زدید با تاپیک های خیانت مردهای متاهل  آدم ها رو از ازدواج زده میکنید  دو ...

خب اون خیلی زرنگ بود بعدم شغلش ایجاب میکرد راحت بیرون خونه باشه زنشم پیش من خواهرم سیو کرده بود و هروقتم زنگ میزد جلوی من حرف میزدن ولی ن مثل زن شوهر