2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم بحثم شده

1028 بازدید | 35 پست

من یکساله عقدم و دایی جوون همسرم فوت شدعروسیمون موند

مادر شوهرم اینا رفته بودن تهران بعدش قرار بود برگشتنی برن سرای ایرانی

من به خواهر شوهرم پیام دادم گفتم لطفا رفتین سرا قبلش بمن بگو عکس اینا بفرست با هم خرید کنیم(برای خونه ما میخواستن بخرن چون پولاشو شوهرم داد به باباش قبلا حالا اون قرار بود بخره لوازمی که به پای همسرمه) این خانواده شوهرمم یکم خسیس و خب ازونان که همه چیو برا خودشون خوب میخوان برا من نه !!!

این مدت انقدر ازین رفتارا نشون دادن که حالم واقعا اژشون بهم میخوره

نگو از صب تو سرای ایرانی هستن 

بعد ما اصلا نمیدونستیم و رفتن برا خودشون خرید کردن خونه خودشونو با وسایلا کلا نو کردن 😐😐😐

بعضی وسایل که نیاز هم نبود مادر شوهرم برا خودشون گرفته

من زنگ زدم به خواهر شوهرم با اینکه فقط ۱۶سالشه ولی انگار پیرزن ۷۰ سالس مدل حرف زدنش

بهش گفتمعزیزم رفته یودین چرا پس به من نگفتین بهت گفتم قبلش بگو که 

انقدر بد جوابمو داد بعد گف تو اصن بمن نگفتی بگو

خیلی عصبیم از کاراشون منم باهاش بد حرف زدم

بخدا خیلی رفتارشون با عروس زنندس شاید اینو بخونید تنهایی به نظرتون مسخ ه بیاد ولی دلم پره از همه ی کاراشون ( یه نمونش اینکه من برا کابینت بندی خونه چندتا مدل دادم بعد رفتن همون مدلارو برای خونه خودشون گفتن و برا مارو عوض کردن گفتن این مدلی نباشه :////)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خرید وسایلمو به اونا میسپاری

بابا پول از من و شوهرم گرفتن پس نمیدن بخدا من گفتم نرید نخرید گفتن نه حالا رفتیمم عکس میفرستیم 

بعد رفتن برا خودشون خرید کردن

تو باید طرف صحبتت شوهر بی عرضت باشه ن خاهرشوهر مارت

چرا توهین میکنی عزیزم😐😐😐 

شوهرم این مدت انقدر فشار روش بوده و باهاشون بحث کرده من دیگه اصلا نمیخواماعصابش برا این چیزا خورد شه همسنجوری همش درگیر کاراش هست

شما باید به شوهرت این چیزا رو بگی نه خواهر شوهرت عزیزم

بهش میگم ها ولی اونم این مدت انقدر روحیش داغون شده دلم میسوزه از طرفی هم کلی فشار کار روشه

بعد اصلا نمیخواد دعوا کنه باهاشون منم که زیاد غر میزمم میگم اعصابش داغون میشه بدتر