2777
2789
عنوان

عکس خونه و وسایلتون

424 بازدید | 28 پست

سلام خانوماا حوصلم سر رفته و از طرفی کم کم باید جهاز بچینم خوشحال میشم هر کی ایده ای داره عکس بزاره و عکس خونهامون و چیدمان و وسایل بزاریم 

خودمم از خونه پدریم میزارم

من از خونه دومم میزارم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا عکس دمپاییشونم اگه بزارن زود حذف میکنن که یه وقت شناسایی نشن

من الان عکس دمپایی میزارم حذف هم نمیکنم😂

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میزارم ولی حذفش میکنم

مبارک عزیزم همه چی عالی رو عکس ریپلای نمیکنم ک پاک کنیفقط‌میز ناهار خوری و مبلت ست هم نیستن؟

من خودم موقع خرید اصن دقت نکردم و ست برنداشتم الان خیلی نگرانم ک تو ذوق بزنه