2777
2789
عنوان

پیامدهای چله سوره ضحی و عبس

| مشاهده متن کامل بحث + 23853 بازدید | 42 پست
من عشقم رفته بود به نیت بازگشت عشقم روزی ۱۱بار ضحی و یک بار عبس به مدت چهل روز چون میگن ضحی سوره باز ...

ببین من شنیدم ۱۱ ضحی ۱۱ عبس و بقیه اش صلوات بود ب مدت ۸ روز بخدا دقیق شو یادم نیست خب نادعلی میخوندی

همه چی خوب میشه تلاش کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟من صدقه میدادم از اون موقع از چله و سوره ضحی وحشت دارم 

بله عزیزم ربطی به چله نداره جادو جمبل که نیست کلام خداست 

تازه همسرم بیمارشد کانسر گرفت مرخص شد مادرش دچار شد 

دوباره بعد از چند سال بیماری همسرم عود کرد همزمان باهاش خواهرم مبتلا شد و تو همین زمان پدرشوهرمم فوت شد

پس می بینی تو همه ی خانواده ها هست 

گفتن در آخر الزمان بیماری و مرگ غیر منتظره زیاد می شه 

بعضی ها هم نظریه های دیگه ای دارن

[QUOTE=331153679]فکر نمی کنم ربطی به چله داشته باشه الان تو اکثرا خانواده همچین پیشامدهایی زیاد شده ...

پدر شوهرم موقع سکته 62 یا 63 بود یه سال بعدشم فوت کرد 

مادر شوهرم 56 یه سمت بدنش کلا فلج شد

اصلا بار اول فکر نمیکردم از چله باشه که بابام فوت شد بار دوم وسطاش مامانم فوت شد دیگه فهمیدم قطعش کر ...

ببین حداقل تمومش میکردی تو ک اوج بدی داشتی اینا اینجور که ادیت میکنن که نخونی و ادامه ندی 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
بله عزیزم ربطی به چله نداره جادو جمبل که نیست کلام خداست  تازه همسرم بیمارشد کانسر گرفت مرخص ش ...

شایدم حق باشماست من ایجور برداشت کردم ولی از یه عالمی شنیدم که چله پیامد داره حتی مرگ دلیلشم کسی نمیگه شاید چون مقاومت در برابر خواست و میل خداست نمیدونم 

ببین حداقل تمومش میکردی تو ک اوج بدی داشتی اینا اینجور که ادیت میکنن که نخونی و ادامه ندی 

خب وسطاش که مامانم یه روز سالم سرش درد گرفت فورا رفت کما منم همون روز قطعش کردم نه بخاطر اینکه فهمیدم این پیامدشه بخاطر مرگ مامانم بعدها فکر کردم فهمیدم از چله بوده ولی پیامد و سنگینیشو داشت دیگه فرقی نداشت قطعی یا ادامش