سلام دوستان من برای بازگشت عشقم چله برداشتم ولی خیییلی پیامد بدی برای کل زندگیم داشت وسطای چله بابام سکته کرد و افتاد توو کما و فوت شد من فکر نمیکردم از چله باشه بعد دوماه دوباره چله رو برداشتم بازم وسطای چله مامانم عین بابام شد سکته مغزی و کما از دنیا رفتن از کار بیکار شدم خونمونم رفت واسه فروش برای ورثه ماشینم که به اسم مامانم بود تقسیم شد اصلا وحشتناک بود میشه بگید شمام تجربه اشو داشتین ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
به حدی پیامداش بد بود که کلا از سوره ضحی میترسم چون معروفه به سوره بازگشت و دقیقا بابا و مامانم بازگشت شدن پیش خدا و برای مراسمشون هر دو دودفعه کل فاملا و برادر خواهرا از راه دور بازگشت شدن خونه ما خودم همش میگم اثرات اون چله بود روزی ۱۱تا ضحی با یک بار سوره عبس
ربطی به چله نداره وگرنه این همه ملت الان باید بدبخت می بودن خرز امام جواد بخر خیلی خوبه شاید سنگینی ...
عزیز من ،من بعدش شنیدم که میگن چله حتی مرگ رو هم میاره من با همه وجودم حس کردم از این چله اس این اتفاقا و تووی همین نی نی سایت خوندم که کسای دیگم تجربه کردن پیامدای چله رو