2777
2789
عنوان

پیامدهای چله سوره ضحی و عبس

| مشاهده متن کامل بحث + 23850 بازدید | 42 پست
همیخوری می خوندم. آخه هر دعایی که میکردم مستجاب نمیشد گفتن حتما بخاطر گناههات مستجاب نمیشه استغفار ب ...

منم شدیدددددد از سوره ضحی میترسم خودم میگم شاید چون مقاومت کردم در برابر خواست خدا و اصرار کردم به بازگشت عشقم اینجوری سنگینی و بدبیاری داشت نمیدونم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بار هم تو چله زیارت عاشورا اینطوری شدم. جوری مریض شدم که دیگه همه مطمئن بودن می میرم. جالب اونجاست که می خواستم قطعش کنم حالم بد بود تو خواب بهم میگفتن پاشو زیارتتو بخون. بقدری از زیارت عاشورا وحشت دارم که تو کربلا هم نخوندم

دو بار هم تو چله زیارت عاشورا اینطوری شدم. جوری مریض شدم که دیگه همه مطمئن بودن می میرم. جالب اونجاس ...

چه جالب .نمی خوام بترسونمتون ولی یکی توو همین نی نی سایت گفته بود یه دوستش چله عاشورا خونده سر چهلمین روز تصادف کرده و فوت شده واقعا این چله ها درسته قرانین ولی یه سنگینی و یه انرژی از شون وارد میشه توو زندگی من به چشم خودم دیدم 

چه جالب .نمی خوام بترسونمتون ولی یکی توو همین نی نی سایت گفته بود یه دوستش چله عاشورا خونده سر چهلمی ...

نه خودم میدونم که از مرگ حتمی نجات پیدا کردم. چقدر نذر و نیاز کردن اطرافیان. اصلا زنده موندنم معجزه ست. خدا بهم زندگی دوباره بخشید. کلا چله ها ترسناکن. آدم نمیدونه که خاصیت هر کدوم چطوریه ذکرها هم همینطور 

من تو خونه تنهام ، امشب دیگه سخت خوابم میبره

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

سلام

من یک نفر رو میشناسم که به لطف خدا حلال تمام مشکلاته

من و خانوادم زیاد ازش کمک گرفتیم و شکر خدا تا حالا هر مشکلی داشتیم با کمکشون حل شده خداییش کارشون حرف نداره ،من خودم خیلی جاها هزینه کردم ولی فایده نداشته و مشکلم که حل نشده هیچ حتی بدترم شده اما دست این خانم برام خیلی سبک بود شاید چون کارش علمیه و دعا نیست

ممکنه اینجا خیلی ها مشکل داشته باشن و درمانده شده باشن دوست دارم با معرفی این خانم کمک کنم تا انشالله همون جور که خدا کمک کرد با کمکش مشکل ما حل بشه و زندگی خواهرم با دوتا بچه  از هم پاشیده نشه مشکلات بقیه هم حل بشه .

09362055754

الهی هیچ کس مشکل نداشته باشه اما اگه خدایی نکرده مشکل دارید با شماره ای که گذاشتم تماس بگیرید مطمئن باشید ضرر نمیکنید .