2777
2789

میشه عکسشو بزاری اگه دوست دارین 

جمع نمیشن؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم  ن اصلا اذیت نمیکنه دور تند جاروبرقیم زدم اصلاانگار ن انگار

چه خوب من فرشام طرحشون یکی نیست اگه دوتا دوازه متری بخرم سراز ۳و خورده ای درمیاره خیلی گرونن

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
چه خوب من فرشام طرحشون یکی نیست اگه دوتا دوازه متری بخرم سراز ۳و خورده ای درمیاره خیلی گرونن

اره ولی دیگ از فرش شستن راحت میشی 

هروقتکثیف شدن میندازی ماشین و تمام

اره ولی دیگ از فرش شستن راحت میشی  هروقتکثیف شدن میندازی ماشین و تمام

کار خوبی کردی الانم خجالت نکش مهمون اومد جمش نکن 

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
گذاشتم 

مبارکه عزیزم به دل خوش استفاده کنی 

من فرشم ازون قرمزای قدیمیه دوست دارم ازین طرحای جدید بگیرم قشنگ شه فقط میترسم جمع بشه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
مبارکه عزیزم به دل خوش استفاده کنی  من فرشم ازون قرمزای قدیمیه دوست دارم ازین طرحای جدید بگیرم ...

منم میترسیدم اخر سر از المهدی خریدم اگ خواستی بگو شماره شو بدم 

متراژ میدی طبق همون میدوزه 

منم میترسیدم اخر سر از المهدی خریدم اگ خواستی بگو شماره شو بدم  متراژ میدی طبق همون میدوزه&nbs ...

حضوری خرید کردین ؟