2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتین .

328 بازدید | 23 پست

چجوری تحمل کردین ؟ منظورم با اونایی که شوهرشونو دوس دارن و ب اجبار طلاق گرفتن بخاطر شرایط ناسازگار.

اذیت شدین بعد طلاق ؟ پشیمون شدید ؟

چقد طول کشید تا فراموش کنید ؟

عزیزم اگ واقعا دوسشداری شرایط رو تحمل کن مسائل مالی دلیل طلاق نمیشن واقعا اگ خیانت کنه یا دروغگو باشه و.....اونوقت تصمیم ب جدایی بگیر و بدون یک پایان تلخ بهترازتلخی بی پایان است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای طلاق بگیری؟؟؟اقدام کردی یا نه هنوز

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نه ولی میخوام تجربتون بگید .

بچه هم داری ؟؟؟اگه راحتی بگو  مشگلتون چیه؟؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
هیچی عزیزم . فقط سوال بود برام 

من همسرم قصد طلاق داشت ولی دادگاه نرفته بودیم..واقعا حس وحشتناکی داره مخصوصا اگه هنوز زندگیتو دوست داشته باشی..من داشتم دیوانه میشدم..خدا از مادرشوهر و مخصوصا خواهرشوهرم نگذره

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
من همسرم قصد طلاق داشت ولی دادگاه نرفته بودیم..واقعا حس وحشتناکی داره مخصوصا اگه هنوز زندگیتو دوست د ...

اونا لابد جادوش کردن . منم همین مشکلو داشتم 

تعجب میکردم چرا شوهرم اینطوری شده بامن 😐خدا خیرشون نده اگ واقعا خدا بود که باید نشون بده

منظورم اینه که به رفتارهای مشکوکش شک کردی یا علنی بهت میگه که دوستت نداره؟ 

نه نمیگه دوستم نداره . ولی با اینکه خواهرش علنی ب من تهمت میزنه و بمن فوش میده . اون جلوشو نمیگیره . طرفداریشو میکنه . منم هرچی میگم میگه تقصیر خودته